- הוסף לסימניות
בקישור השני כן.נכתב ע"י topo;927656:אני בנתיב פתחו לי את האתר אבל בתוך זה אני לא תמיד רואה את הכל.
תכלס... מה עם אלו שנתת בקישורית? יש אפשרות למידה?
למרות שבשביל 6+ ש"ח שווה להמר....![]()
והעליתי תמונה.
בקישור השני כן.נכתב ע"י topo;927656:אני בנתיב פתחו לי את האתר אבל בתוך זה אני לא תמיד רואה את הכל.
תכלס... מה עם אלו שנתת בקישורית? יש אפשרות למידה?
למרות שבשביל 6+ ש"ח שווה להמר....![]()
מקווה שתדעו איך לחפש שם, אם לא, אני פה.נכתב ע"י pr;927667:גם אני כבר הזמנתי מ'גוזרים'...
אבל טוב לדעת לפעם הבאה!
היות ואפשר לקנות שם ה-כ-ל, ממוצצים ועד רכבים, וביניהם...נכתב ע"י סטודיו ישר;927723:מעצבן נתיב לא מוכני לפתוח לי
זה אתר כזה גרוע?
נכתב ע"י סטודיו ישר;927723:מעצבן נתיב לא מוכני לפתוח לי
זה אתר כזה גרוע?
כל מילה!!!נכתב ע"י נקודות;927930:האתרים נשמעים אטרקטיביים,אבל כפי שהבנתי כאן,זאת בעיה לפתוח אותם.
ביקשתי שיפתחו לי,ובמחשבה לאחר מכן,הבנתי שטעיתי.
נשים יקרות!
יהודים יקרים!
אנחנו מוציאות הרבה כסף על יהדות,על כשרות,על חסימה למחשב,ובעצם היצר עוזר לנו למצוא יצירתיות איך להוריד אותו.
שמעתי מרב ידוע,שהמליץ לאישה לקנות בשר רבנות,וכך היא תחסוך יותר מאשר קניות בדגים באתרים בעיתיים.
לא באתי להכליל,אינני מכירה את האתרים המדוברים,גם אני פותחת לפעמים כשיש צורך...
אבל,לא כדאי שזאת תהיה הגישה שלנו לחיים.
ה' יכול לשלוח לנו ברכה בכסף,חיסכון בטיפול שיניים או צנרת,בלי שנדע.
שמעתי אימרה,אם אינני טועה מהרב ווזנר,שאמר לביתו,כשהדיחה כילים והפשילה שרוול עד לגבול הפרק.
"מה שהאמא מורידה בסנטימטר הילדה במטר..."
אנחנו רוצים לתת לילדינו את הכח לא להכשל במכשירי אסורים,בהזדמנויות של מחוץ לבית,זה רק סייעתא דישמיא והשתדלות שלנו לשמור על עצמינו,ה' יעזור ושמור עליהם.
אם החיסכון של 20 ש"ח יהיה ע"י תמונה לא מתאימה (בלשון עדינה)שיראה בעלי,אז מה הרווח?
והדברים נאמרים קודם כל לחזק את עצמי...
לא התכוונתי אישית לאף אחד כאן,כמובן.
אם יש אתרים של בגדי ילדים בלבד,במחירים טובים,אשמח מאוד לקבל.
מאחלת לכולם הרבה ברכה בכסף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים