כללי תראו איזה צילומים מדהימים

• הוסף לסימניות
אולי תחכימי אותנו באיזה מצלמה ואיך מצלמים תכשיטים בכזו איכות אני תמיד מאד מתקשה כשמגיע לי לצלם תכשיטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cgk;49858:
אולי תחכימי אותנו באיזה מצלמה ואיך מצלמים תכשיטים בכזו איכות אני תמיד מאד מתקשה כשמגיע לי לצלם תכשיטים

עם מה אתה משתמש?
אם אפשר לבקש ממי שמעלה תמונות, להעלות אותם עם ה-Exif.
לפי שם הקובץ אני מנחש שמדובר בקובץ RAW של קנון מסידרת EOS, מהדגמים הישנים יותר (באיזור של 10D, מאחר והיום משתמשים ב-CR2.
CRW - Canon Raw, CR2 - Canon Raw2).
ע"מ לצלם תכשיטים יש להשתמש בחצובה, ובתאורה רכה וחלקה (שכל חלקי התכשיט או האבן יהיו מוארים באותה מידה), ולצלם מקרוב. לחילופין אפשר להשתמש בפלאש מאקרו עגול שיושב על העדשה. ככלל, אבני חן (רובינים, אמרלדים וכדו') אף פעם לא יראו בצילום כמו במציאות מאחר וגם בעין הצבעים משתנים מקצה לקצה בעיקבות תאורה.

• הוסף לסימניות
תכשיטים צריך מקצועיות כדי לצלם, יש לשלב אביזרים נוספים, עדשות מיוחדות וכו' וכו' ואם רוצים לצלם אותם באיכות ראויה יש לפנות לצלם מקצועי, כפי שאני אכן עשיתי.

• הוסף לסימניות
בצילום אבנים לא תמיד עוזר צלם מקצועי, צריך גם שיבין מעט באבנים. אם את אכן עשית כך, אולי תעלי את התמונות עם EXIF (ניתן להוריד רזולוציה, ולשמור את רוב רובם של הנתונים). אם לוחצים ימני על תמונה, ולוקחים 'מאפיינים - סיכום', ישנם הרבה נתונים על התמונה. אם משתמשים ב-ACDsee ישנם הרבה יותר נתונים.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד
הצבעים יפים ומכובדים לתכשיטים

• הוסף לסימניות
ליגה שלא נראתה הן מבחינת עיצוב והן מבחינת הצילום והן מבחינת "עוצמת" הפרסום השיווקי שזה מאד מושך ונותן יוקרה

• הוסף לסימניות
תודה על הקרדיט, הליגה תמיד היתה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה