כללי תראו סוג פרסומת חמודה שעשיתי לעצמי...

• הוסף לסימניות
תראו כמה תמונות מוצלחות שתפסתי והעליתי בתור סרטון ליוטיוב...

http://www.youtube.com/watch?v=ph40_9ENDXY&hd=1

:)

אני יודע שזה לא כ"כ כשור לפורום, אבל בכל זאת, יש כן חידוש בפירסום.

לפעמים נופלת לידי אדם מציאה מאת ד', צריך לנצל אותה גם לפרסום... (תסתכלו במס' הצפיות ביוטיוב).

בברכה,

עמיר.

:)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
המעבר בין הצילומים מהיר מדי (לא מספיקים לקרוא את הכתוביות)
הייתי מחלקת לשני סרטונים נפרדים נהגת לחוד ותלת מימד לחוד,
שני נושאים ממש שונים ולא שייכים (תפסת מרובה לא תפסת...;))
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
התמונות מאד יפות, אבל הפריע לי שחרדי ישים ברקע שירת נשים.
נראה לי פסול.

• הוסף לסימניות
לא שמתי שום מוזיקה, ויוטיוב משייכים אוטומטית קבצים של מוזיקה לקבצים ללא קול.

• הוסף לסימניות
האמת?
לא נאה בעיניי כלל שהחלטת לפרסם את עצמך על חשבון כבודו של אדם אחר (אישה במקרה הזה).

• הוסף לסימניות
אם הייתי מפרסם את מס' הרכב שלה.. ניחא.

אבל אני מתייחס לזה כאל "מציאה שנפלה לידי".

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
עדיין. זה הומור מאותו ז'אנר של לצחוק על אדם שהחליק על קליפת בננה.
ראוי שנבנה את עצמנו על בסיס הצלחותינו ולא על בסיס כשלונותיהם של אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה