דרוש מידע תרבותיק של קשת הפקות...

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה אני יכולה לקנות את זה,
וכמה זה עולה????
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתן לרכוש דרך האתר שלהם:

ולניק @רודיום עם כל הכבוד , אין לך מושג מי עומד מאחורי הלינק הנ"ל , אולי אדם שלו התוכן כן מתאים .
ואולי אדם שח"ו בבית חולים וצריך קצת תעסוקה מתאימה או משפחה שבנתונים שלה התוכן נכון להם ..
לא יודעת מי היא/הם/ הוא וכו'...
אבל, לא פעם ראשונה אני שמה לב שאנשים מגיבים בצורה לא ענינית ונותנים מוסר לפי צורת חייהם.
שאלו שאלה עינינית אין לכם תשובה אל תענו , יש לכם תענו ענינית! אף אחד לא ביקש לשמוע מוסר .
אתם לא אמורים להיות אחראים על יראת השמים של האחראים.
ואחרי התשובה הענינית באם השואל/ת מגיב ורוצה לדעת גם בענין המוסריות תוכלו בעדינות מאד! לענות על הענין
באם אותו אדם רוצה לשמוע הוא יקח לתשומת לבו.

• הוסף לסימניות

ולניק @רודיום עם כל הכבוד , אין לך מושג מי עומד מאחורי הלינק הנ"ל , אולי אדם שלו התוכן כן מתאים .
ואולי אדם שח"ו בבית חולים וצריך קצת תעסוקה מתאימה או משפחה שבנתונים שלה התוכן נכון להם ..
אבל, לא פעם ראשונה אני שמה לב שאנשים מגיבים בצורה לא ענינית ונותנים מוסר לפי צורת חייהם.
שאלו שאלה עינינית אין לכם תשובה אל תענו , יש לכם תענו ענינית! אף אחד לא ביקש לשמוע מוסר .
ואחרי התשובה הענינית באם השואל/ת מגיב ורוצה לדעת גם בענין המוסריות תוכלו בעדינות מאד! לענות על הענין
תודה!
האמת היא שבכלל לא ביקשת בשבילי,
אלא בשביל חברה שצריכה...
בכל אופן תודה רבה!

• הוסף לסימניות

יש מספיק דרכים להגיע לדברים מעניינים בלי דבר שהרבנים יצאו נגדו!

• הוסף לסימניות
יכולה להגיד לי אולי איך משיגים קובץ של דברים
מעניינים למבוגרים ולילדים???
לילדים יש עשרות אם לא מאות דיסקים מרתקים של חסדי נעמי.
למבוגרים תלוי ברמה הרוחנית יש הרצאות של הרב פנגר הרב לסרי ועוד רבנים קורעים מצחוק וכו' וכו'
יש עוד דברים לא עומד לי בראשo_O

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משהי יודעת כתובת שאני יכולה לפנות למשהו לגבי "תרבותיק"? מענה טלפוני או כתובת מייל וכד'?

• הוסף לסימניות
מה זה משנה? הרבנים יצאו נגד!!!
עם הניק הנכבד ועוד רבים... לא היו כ''כ בקיאים בעניין הרבנים לא היו יוצאים נגד.
ואגב-
היום כדאי מאד לבדוק היטב לפני שיוצאים להכרזות.
עיצה קטנה-
נסו לשאול את אותו רב בדיוק לגבי אותו עניין בארבע עיניים ולא לקרוא כרזות באותיות קידוש לבנה בשקיקיה כשאין לכם שום מושג מי עומד מאחורי זה.
וכבר היו סיפורים מעולם.

לגמרי! יישר כח!

• הוסף לסימניות
האתר שלהם בשיפוצים ואני רוצה לקנות למישהי חולה שזה יכול ממש לשמח אותה. קיבלנו פלא' ומייל ואין זמינות בשום דרך להשיג אותם. מישהו כאן מכיר אותם אישית ויכול לעזור בעניין?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטי יצירת קשר שלהם לצורך החזר חוב
האתר חסום לי...
אם מישהו יודע איך אפשר להשיג אותם
יעזור לי מאוד!!!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה