נכתב ע"י OR_Design;1787866:אני לא עובדת ישירות מולם חח..
זה דרך בית דפוס שאני עובדת בשבילם, והם צריכים להשיג להם תרגום
(אגב, זה לחברת 'כתר'..)
נכתב ע"י Shellykaz;1787862:אני הייתי מפחדת לעבוד עם חברה שעובדת עם ערבים...![]()
נכתב ע"י פילפל;1787882:באמת?
אם כך לא תוכלי לעבוד עם אוסם, תנובה, טרה, וגם הרבה חברות מזון קטנות.
אגב, יש חברות שהמנכ"ל שלהן עצמו ערבי, כמו פפסי קולה למשל, מנכ"ל החברה הרשמית - הוא ערבי המתגורר בארה"ב.
ויש עוד חברות בבעלות ערבית, כמו "בארכה" ועוד...
נכתב ע"י OR_Design;1787874:ושאלתי פה אם יש מישהו שעשה את זה פעם..
כי לא מתחשק לי לדבר עם ערבים מתרגמים בחיפוש מהרשת..
אשמח לכל מידע![]()
נכתב ע"י stsh;1788206:תחפשי באינטרנט "ענבל תרגומים".
זוהי חברה גדולה, עבדתי איתה פעם, היא מקצועית מאוד ומתרגמת לכל השפות.
נכתב ע"י מתרגמת;1788213:עדיף מתרגם עצמאי שמייצרים איתו קשר אישי מסוכנות תרגום - שלרוב נותנת למתרגם הכי זול שפנוי, וגם אם לא, אין לך מושג אם יתנו שוב למתרגם שהיית מרוצה ממנו פעם שעברה.
אגב, יש חברות שהמנכ"ל שלהן עצמו ערבי, כמו פפסי קולה למשל, מנכ"ל החברה הרשמית - הוא ערבי המתגורר בארה"ב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים