דרוש מידע תרגום לעברית של השיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שזה צריך תרגום לאפריקאית נפוצה
לא הייתי מצליח להגדיר את זה יותר טוב
ולדעתי כשאני יבין את המילים אני יהיה יותר בהלם כי "אויבן אראפ" זה למעלה למטה אז מה יכול להיות ההמשך

• הוסף לסימניות
בושה
בושה
בושה

(אין קשר כמובן לפותח האשכול, שלא עשה כל דבר רע)

לקחת אירוע קדוש כמו חתונה, ולעלות עליו טרמפ למוזיקה גויית מזעזעת, עם ריקודים (ורוקדים ומרקידים) שמרגישים כמו הקצה השני בדיוק של קדושת החתונה

• הוסף לסימניות
הקדמה לקליפ:
יוסי פריד, זמר ומלחין חסידי, שהספיק להנפיק שורת להיטים עד כה, מארח לטריו תוסס את מיטב השמות מהארץ, מנדי וייס ושמוליק קליין, יחד עם המעבד המוכשר יענקי כהן, לסינגל קליפ אנרגטי ובועט, כשהמילים "מצווה גדולה להיות בשמחה" מקבלות ביטוי חדש.,,

אני חושבת שאחרי ששומעים את השיר הרדוד הזה, אכן המילים מצוה גדולה להיות בשמחה מקבלות ביטוי חדש... מהי שמחה אמיתית, שמחה טהורה, שמחה יהודית, ולא השמחה המזויפת והריקה מתוכן המתפרצת בשיר!

• הוסף לסימניות
לא יודע מה אתם חושבים אני דלוק על השיר וגם על הקליפ ואם נטפרי פותחים את זה אז השיר והקליפ בסדר מבחינה רוחנית

• הוסף לסימניות
ת'כלס, רצית תרגום של השיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה