תרגום תוכנה מקומפלת

• הוסף לסימניות
אני מנסה לתרגם חלק קטן בתוכנה כלשהי, אולם רוב התוכנות מסרבות לפתוח אותה בכלל לעריכה והאחת שכן מחזירה לי את התגובה המצו"ב. מה עושים?
אגב, איפה אני מוצא את הטקסט של בלון התראה שהתוכנה מעלה בשורת המשימות, בתפריטים או דיאלוגים?

קבצים מצורפים

• ScreenShot001.jpg
    KB 25.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה תצטרך ליצור קבצי PO שהופכים אחר כך בקימפול לקבצי MO הם בעצם יוצרים חציצה בין הקוד שמקומפל לבין מה שמוצג.
יש לינק שמסביר את זה טוב כרגע אני לא מוצא אותו אם אמצא אני יערוך את ההודעה.

• הוסף לסימניות
אוהו, ואני אין לי מושג בתכנות בסיסי. יהיה טוב.

• הוסף לסימניות
אתה לא צריך לדעת תכנות
אתה צריך לדעת לקמפל

טוב מצאתי זה הרעיון (אומנם בלינוקס ולפני הרבה זמן אבל לא שמעתי שמשהו השתנה בזמן הזה)
http://penguin.org.il/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%9E%D7%99_%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D?s[]=%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9D

ואוו איזה מכוערת לינוקס היתה נראית פעם :)

אגב יש תוכנות שהתרגום שלהם הולך אחרת
אם תשתף אותנו באיזה תוכנה מדובר יהיה נחמד

• הוסף לסימניות
כמה פשוט...

תוכנת צ'אטים (לרשת ביתית ללא חיבור לנט) שאני נדרש לתרגם עבור מישהו. אני צריך שעם שליחת הודעה ברשת, יוקפץ בלון/ההודעה עצמה על פני המסך. יש ברשת מספר תוכנות. הפתוחה לתרגום אינה מקפיצה הודעה כלל והסגורה לתרגום מקפיצה בלון באנגלית. ואותו אני מעוניין לתרגם. זה הכול.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי המדריך. לי התוכנה מציגה קוד הקסדצימאלי בלבד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה