תרגילים בכתיבה - מי איתנו?

• הוסף לסימניות
בלנ"ד ולפי הזמן (חגים, קורסים, חופשים וכאלה, אתה יודע...) ולפי העניין.

• הוסף לסימניות
@אבימי
נכונה הבינותי, שלצערך לא אזכה לחסות בצל הקסם,
בפורום התהילה, בין פטדות עדן ואחלמות המכות בסנוורת רכה
כל עין שוזפתן שאינה מורשה.
האכן כן?
או שמא לשמחתך - לא.

• הוסף לסימניות
@אבימי
נכונה הבינותי, שלצערך לא אזכה לחסות בצל הקסם,
בפורום התהילה, בין פטדות עדן ואחלמות המכות בסנוורת רכה
כל עין שוזפתן שאינה מורשה.
האכן כן?
או שמא לשמחתך - לא.
:)
הפורום החדש יהיה לזן אחד בלבד מהשלל שיצר הבורא.
בלבד. ללא מגוון. אזי ביום פקודה ביהל עלינו זהרוריתא דחדתא - הפורום החדש,
אתם תדעו הלנו אתם אם לגלות המר להתדפק דלתות אבירות לב יודעות תרועת סופרות שבדרך או שהגיעו או שנשארו בבית או בסנפלינג עלי בקשת חברות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
:)
הפורום החדש יהיה לזן אחד בלבד מהשלל שיצר הבורא.
בלבד. ללא מגוון. אזי ביום פקודה ביהל עלינו זהרוריתא דחדתא - הפורום החדש,
אתם תדעו הלנו אתם אם לגלות המר להתדפק דלתות אבירות לב יודעות תרועת סופרות שבדרך או שהגיעו או שנשארו בבית או בסנפלינג עלי בקשת חברות.

כבודך, אני ממש נעלב, איני מוצא את נפשי, כל כולי אחוז שלבקת חוגרת ירקרוקת,
צמרמורות חונקות את מקלד אצבעותיי..
שומע אני קול איתן, בוקע מעמקי עוז רוחי,
לא!
איני מוכן לזאת!
יהודי אני, ויהודי אשאר!
אני חלק מהותי מזהרוריתא דחדתא!
ובכלל בחיים לא עשיתי סנפלינג...

• הוסף לסימניות
כבודך, אני ממש נעלב, איני מוצא את נפשי, כל כולי אחוז שלבקת חוגרת ירקרוקת,
צמרמורות חונקות את מקלד אצבעותיי..
שומע אני קול איתן, בוקע מעמקי עוז רוחי,
לא!
איני מוכן לזאת!
יהודי אני, ויהודי אשאר!
אני חלק מהותי מזהרוריתא דחדתא!
ובכלל בחיים לא עשיתי סנפלינג...
אינני מבין מה הבנת מההודעה שלי,אך ללא ספק משהו שלא קשור אל תוכנה.
מה שכתבתי זה שהפורום החדש ייפתח בהפרדה מגזרית,
וכיוון שאינני מכיר אתכם - אזי לא יודע אם תוכלו להכנס לפורום גברים או לנסות ולהכנס לפורום נשים הסגור בעוצמה רבה.
זה הכל, ובכנות, יצאת מבולבל.
גמר חתימה טובה.

• הוסף לסימניות
חברה.
תקשיבו.
יש לנו הרבה מה להשקיע בפורום, אנו ממתינים להכרעת ההנהלה בנושאים מסויימים. עד אז, בבקשה התאזרו בסבלנות.

• הוסף לסימניות
תרגילי סבלנות.

מעשה ברבי שלמה מזוועהיל זי"ע שישב לסעודה שלישית בצריף- ביתו, והמסכנים של ירושלים סבבו את שולחנו. אחד החסידיםשנקעה נפשו מהמתרחש פנה אליו בשאלה:
אצל כל הרעב'ס יש מה ללמוד, הם אומרים תורה, אבל ממה שקורה פה מה ניתן ללמוד ?
ענה לו הרבי: את מידת הסבלנות.

גם לי היה כזה סיפור, שביקשתי לקדם איזה מהלך וקיבלתי אישור עקרוני ממו"ר שליט"א, ושאלתי אז מה עלי לעשות ? האם לדבר עם פלוני ופלוני ?
והשיב לי: להמתין.
אכן אני עשיתי את המוטל עלי... והעניין הסתדר מהר.

• הוסף לסימניות
תרגילי סבלנות.

מעשה ברבי שלמה מזוועהיל זי"ע שישב לסעודה שלישית בצריף- ביתו, והמסכנים של ירושלים סבבו את שולחנו. אחד החסידיםשנקעה נפשו מהמתרחש פנה אליו בשאלה:
אצל כל הרעב'ס יש מה ללמוד, הם אומרים תורה, אבל ממה שקורה פה מה ניתן ללמוד ?
ענה לו הרבי: את מידת הסבלנות.

גם לי היה כזה סיפור, שביקשתי לקדם איזה מהלך וקיבלתי אישור עקרוני ממו"ר שליט"א, ושאלתי אז מה עלי לעשות ? האם לדבר עם פלוני ופלוני ?
והשיב לי: להמתין.
אכן אני עשיתי את המוטל עלי... והעניין הסתדר מהר.
יפה מאוד
אבל למה עשו את התרגיל סגור רק לקהילת הסופרים?
משהו מוזר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה