מה הכוונה עמידה עצמאית?יכול להיות שיש גם קצת חולשה בברכיים
מה מומלץ לעשות?
בן שנה וכמעט 4
השאלה אם יש מה לבדוק
או שפשוט לחכות
נכוןמה הכוונה עמידה עצמאית?
להעמד? או לעמוד בלי להחזיק?
בלי קשר,
כבר שאלת על ההתפתחות המוטורית שלו בעבר
(יש לי זיכרון טוב, סליחה)
אם כל האבני דרך מושגות טיפה באיחור, וכל פעם צריך קצת לעודד אותו-
הייתי מבקשת פיזיותרפיה דרך הקופה
פיזיותרפיה לתינוקות בד"כ זו המתנה ממש קצרה (אצלינו סביב חודש)
ולא מדובר בטיפול שבאים כל שבוע
אפשר לבוא פעם בחודש-חודשיים
לקבל טיפים איך לעודד את האבני דרך הבאות, איך לקדם התפתחות מוטורית,
ולבוא שוב אחרי תקופה של תרגול בבית
יחסית לטיפולים התפתחותיים אחרים זו טרחה סבירה עם תוצאה שווה
לא הבנתי על איזה שלב בדיוק את שואלתנכון
ואולי זו בעיה אחת שקשורה להכל
אני יודעת מסביבי שלא כולם הולכים כבר בשלב הזה
אבל לא יודעת אם גם להעמד ולעמוד לבד-
אם עדיין זה לא קורה
צריך לעשות לזה משהו
ובאמת על הזחילה ששאלתי פעם קודמת -
ממש כמה תרגילים יום יומיים והוא קלט
אז השאלה אם גם לעמידה לבד ולהעמד לבד
יש תרגילים כאלו
הוא כבר הרבה זמן עומד ליד דבריםלא הבנתי על איזה שלב בדיוק את שואלת
להעמד לבד - כלומר לעבור מישיבה לעמידה - אני חושבת שצריך בגיל הזה
לעמוד עם תמיכה - נגיד מחזיק בכסא/ספה - גם צריך
אני חושבת שמצופה בגיל הזה גם ללכת עם תמיכה - נגיד בתוך המיטה, או ליד ספה- כשמחזיקים כל הזמן במשהו
הליכה בלי תמיכה - מצופה עד גיל שנה וחצי
כך שאם הןא נעמד לבד, והולך ליד כסאות וכו' - נשמע לי תואם גיל
אבל אם עוד לא יודע להעמד - זה כן קצת איחור
יכול להיות שיש תרגילים פשוטים שאפשר לקדם, אני לא יודעת
פיזיותרפיסטית תדע לכוון אותך טוב מה מקור הקושי ואיך לקדם, ויכולה כבר לתת לך טיפים לשלב הבא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים