D
Deleted 66182
אורח
- הוסף לסימניות
מתאים גם למצבים מיוחדים?אני הלכתי במיוחד
לבית מרקחת הר נוף
המליצו שם על תכשיר בשם אם אל קיי באנגלית
וחיזק מאד.
היה אותו בכל בתי הטבע.
חוץ מזה הם נתנו הומופטיה לחיזוק, אאל"ט.
מתאים גם למצבים מיוחדים?אני הלכתי במיוחד
לבית מרקחת הר נוף
המליצו שם על תכשיר בשם אם אל קיי באנגלית
וחיזק מאד.
היה אותו בכל בתי הטבע.
חוץ מזה הם נתנו הומופטיה לחיזוק, אאל"ט.
נשמע שזה ממש ההתחלה עדיין אם השקדים נפוחיםמקפיצה אשכול ישן
הבנ"א לא יכול לצאת מהבית, לא אוכל, ולא שותה.
קיבל נוזלים בוריד וגם אקמול כי השקדים מאוד מאוד נפוחים.
קיבלנו המלצה על ג'ינג'ר טרי (היום התחיל)
וגם על אצות אוקינוס מכירים? לא רלוונטי כי לא יכול לבלוע בכלל.
ושקדיה - לחיזוק.
אשמח לדעת מנסיון מה עזר לכם ותוך כמה זמן
האם יש המלצה למישהו/י בב"ב בלבד?
רפואה שלימה
אוקישבוע!, ולפני כן התלונן על כאבי גרון חזקים, ולא ראו כלום.
בשבת התחיל לשתות ב"ה ולא גומר...
היום בערב אכל מרק עוף ומעט פירה ואחרי שעה הקיא הכל.
אני חושבת שזה דבר שמאד משתנה. לי לקח שלושה שבועותכמה זמן בערך זה אמור לקחת?
הרעיון הוא לתת לגוף את הזמן שלוכמה זמן בערך זה אמור לקחת?
לוקחים כדורים פעם אחת?ד"ר סרוסי מרמת אשכול.
העמיד אותי על הרגליים,
שלחתי אליו כבר כמה וכמה, וכולם חזרו להודות לי.
יש לו כדורים שצריך לקחת חד פעמי במקום. וזהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים