תרופה נגד שיעול לחולה סרטן

• הוסף לסימניות
לאבי התגלה גידול ממאיר בראש לפני חמישה חודשים.
בשבוע שעבר הוא סיים תקופה אינסטנטיבית של הקרנות וכימו יומיומיים וכרגע הוא בהפסקה עם הטיפולים.
הוא סובל מאד מאד משיעול מחניק ומליחה טורדנית. בדיקות שנעשו לו לא גילו דבר בריאות ומדובר כנראה בתופעת לוואי (אחת מני רבות..) של הטיפולים.
בבקשה, המלצתכם לתרופה טבעית שיכולה להועיל להפחתת השיעולים והליחה או להעלמתם.
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבגלל הטיפולים ומערכת החיסון החלשה, הוא סובל מליחה.

סיפרה לי פעם הרבנית גרינימן ע"ה, שכשהיתה לה בעיה כזו, היא עשתה שטיפה של הסינוסים במי מלח. לא כטיפות אף, אלא ממש לשטוף את הסינוסים.

דבר נוסף יש כדורי סולבקס שמאד מקלים וכמובן טיפות אף לייבש את הליחה.

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון
אבל כתבי לנו את שמו כדי שנוכל להתפלל

• הוסף לסימניות
אולי תנסו כרית מלח - למלאות ציפית ב- 2 קילו מלח גס לסגור ולישון על זה. להחליף כל כמה ימים את המלח.
לחתוך בצל ולשים ליד המיטה על הרצפה כל לילה.
אדים קרים, או מגבת מאד רטובה בחדר.
העיצות הנ"ל עוזרות מאד למגר ליחה ושיעול

• הוסף לסימניות
תרופת סבתא שעוזרת מאד:
לחתוך בצל לחתיכות גסות, להוסיף מעל 2 כפות דבש, לסגור ללילה שלם בקופסא בקירור,
למחרת הבצל מפריש נוזלים - יש לשתות מהם בתוספת כמה טיפות לימון אמיתי.
כך לשתות לפי הצורך.
האפקט מחזיק מקסימום יומיים במקרר ואח"כ אפשר לחדש...
כדאי לשים בקופסא ח"פ, כי הריח לא יוצא...
רפו"ש!

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה!!

• הוסף לסימניות
שיעולית של הדס - מאד עוזר
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
אני עושה לילדים:
כף זרעי פשתן שלמים בתוך כוס מים, משרה לילה ושותים את המי, לילדים עם החלב/מטרנה למבוגרים בתה. כמה פעמים ביום.

• הוסף לסימניות
שתזכו לרפואה שלימה
ללא יסורי גוף ונפש

• הוסף לסימניות
ראשית כל רפואה שלימה ובשורות טובות במהרה!

שנית- בחודשיים האחרונים של ההריון שלי סבלתי משיעול נורא ואיום ופתחתי כאן את האשכול הזה,
שום דבר מכל הנכתב שם לא עזר לי ... :(
אבל חמותי הביאה לי סוכריות מנטה חריפות מאוד שקונים בבית המרקחת, כמובן טבעיות לחלוטין, בהכשר מנצ'סטר נראה לי ,(אולי ווסטהיים?) וזה הקל עלי למדי. זה נתן הרגשה של אוויר יותר צלול (מה שלא הרגשתי בכלל בתקופה ההיא)
ושוב רק בריאות ושמחה!
מתפללים ונתפלל בעז"ה!

• הוסף לסימניות
תודה! חלק מהעיצות ניסינו ולא הועילו. את השאר ננסה בימים הקרובים.
התרגשתי מאד לקרוא את הברכות והאיחולים והמיילים המתעניינים שקיבלתי. ורק על כך תודה מיוחדת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה