דרוש מידע תשובות ועדת קבלה

• הוסף לסימניות
יש מה לעשות אם קיבלתי הודעה כזאת באיזור האישי ?

הבקשה נדחתה. בהתאם להחלטת ועדת הקבלה ילדך לא נכנס לרשימת ההמתנה.

• הוסף לסימניות
שאני יבין זאת ועדת קבלה פרטית למעונות או של משרד העבודה?
על איזה עיר אתם מדברים?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה לעשות לא קבלתי תשובה.
אין עוד אף אחד באיזורי ששמעתי שלא קבל תשובה.
שלחתי פניה למשרד העבודה והגיבו לי
הרשום למעון............ נמצא בסטטוס של "טרם הוחלט"
תשובה סופית בדבר הרישום תתקבל במהלך החודש הבא
@המוכשר !!! האם יש לי מה להגיש ערעור? כי אחרת כשאקבל תשובה זה כבבר יהיה מאוחר מדי
כדאי כדי שאם מישהו התקבל זה לא יפיל אותך החוצה

• הוסף לסימניות
יש מישהו שקיבל תשובה שהוא ב-5 מקומות האחרונים וקיבל כבר עדכון אחרי זה אם התקבל או לא?
רוצה לדעת אם כדאי להירשם בינתיים לאופציה השניה שכן התקבלתי רק בשביל שלא יקחו לי את המקום שם

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לשאול: אם יש משהו שרק אחר במני הזוג עובד וגם לומד וגם מוכר ביטוח לאומי כנכה. אבל הבן/בת זוג לא עובדים ולא לומדים. יהיו זכאים לסבסוד בשל צירוף הסיבות של ההורה האחד? או התנאי הבסיסי הוא ששתי ההורים עובדים או לומדים?

חשוב להם לדעת אם לפנות את המקום במעון למישהו אחר במידה ואין סבסוד.

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע מתי יהיה תשובות על ההשגות של הועדות קבלה.?

• הוסף לסימניות
לעוד מישהו יש סטטוס של: "בקשתך בהמתנה למקום פנוי"? לא השתנתה התשובה מועדות קבלה וגם אחרי שערערתי זו אותה התשובה
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
לעוד מישהו יש סטטוס של: "בקשתך בהמתנה למקום פנוי"? לא השתנתה התשובה מועדות קבלה וגם אחרי שערערתי זו אותה התשובה
מישהו יכול לעזור?
כן אני.
לא הגשתי ערעור אבל.
ולפי דברי המנהלת של המעון יש עוד 150 בהמתנה....
אז כבר רשמתי את הילדה לגן פרטי, מה לעשות. אני לא יכולה לחכות עד הרגע האחרון.

• הוסף לסימניות
ומתי ההמתנה אמורה להסתיים?
כשיסיימו לקבל את כמות הילדים לפי קיבולת המעון,
כל השאר יהיו בחוץ.
מתי זה יקרה? אין לי מושג...
ולא המשכתי להמתין, כאמור.

• תודה
Reactions: Kh
  • הוסף לסימניות
לאלה שהתקבלו
מישהו יודע אם הרישומים החלו?
במעון מסבירים שלא
והחשש הוא שהם מורחים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה