דרוש מידע תשלום אגרה - חידוש רשיון נהיגה

• הוסף לסימניות
במכתב שמקבלים אחרי שנתיים נהג חדש יש שורה כזאת שהתשלום נתון לבחירתך, חבל שאין לי צילום או ציטוט מדויק

• הוסף לסימניות
טרם עברו לי שנתיים מאז הטסט נשארו לי עוד חודש וחצי. אבל יכולתי כבר לשלם על חידוש הרשיון. האם אני כבר לא נקרא נהג חדש או שעדין אני נקרא נהג חדש עד שיעבור לי בדיוק שנתיים.

• הוסף לסימניות
טרם עברו לי שנתיים מאז הטסט נשארו לי עוד חודש וחצי. אבל יכולתי כבר לשלם על חידוש הרשיון. האם אני כבר לא נקרא נהג חדש או שעדין אני נקרא נהג חדש עד שיעבור לי בדיוק שנתיים.
עד היום המדוייק.
גם אם קיבלת את הכרטיס, במקרה ששוטר עוצר אותך הוא יתייחס בהתאם ל"נהג חדש".

• הוסף לסימניות
היי תגידו, חייב לשלם 241 ש"ח עבור חידוש רשיון נהיגה?
מדובר ברשיון אחרי שנתיים שהייתי נהג חדש...
על מה בדיוק אני משלם? לא הבנתי את הקטע?
מבין ריסי שאלתך ניכר שאין ברשותך רכב.
לכשיהיה בעזרת ה' ובשעה טובה ומוצלחת תראה ותבין שאגרת הרכב היא הרבה יותר לא מובנת.
אגב, היא יחידה בעולם.

• הוסף לסימניות
עד היום המדוייק.
גם אם קיבלת את הכרטיס, במקרה ששוטר עוצר אותך הוא יתייחס בהתאם ל"נהג חדש".
איך אתה מסביר את זה שמבחינת חברות ההשכרה ביניהם סיטי קאר מי קאר ועוד הם מתייחסים אליך כנהג רגיל ולא חדש. בקיצור כלפי הביטח זה נראה שאני כבר לא חדש... איך אתה מסביר??

• הוסף לסימניות
מה השטוית האלו
אתה משלם על כל דבר שאתה קונה במדינה היפה שלנו
מינימום 17 אחוז מע"מ משם הם מכסים הכל
ואני לא מאמין שזה מה שיעזור להם לעוד כביש קטןעו
עוד שקל ועוד שקל בסוף מצרף לחשבון גדול
וכל מקום שאפשר לעשות כסף למה לא?
ככה עובד המדינה, וחבל על האנרגיות שמוציאים על הטענות

• הוסף לסימניות
איך אתה מסביר את זה שמבחינת חברות ההשכרה ביניהם סיטי קאר מי קאר ועוד הם מתייחסים אליך כנהג רגיל ולא חדש. בקיצור כלפי הביטח זה נראה שאני כבר לא חדש... איך אתה מסביר??
זה נראה, בדקת?
אני מכיר מישהו שבלילה האחרון תפסו אותו על מהירות מעל המותר, ונהיה שוב נהג חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה