תשלום דמי הזנה בגני ילדים

• הוסף לסימניות
רציתי לברר כמה גובים ברשתות הגנים השונות עבור דמי הזנה
בגני בנות גילאי שלוש.
בגן של ביתי גובים 60 ש"ח דמי הזנה אך האבסורד הוא שהם לא נותנים אוכל.
ולא רוצים לפרט לאן הכסף הולך.
אודה מאד למי שיפרט כמה משלם לחודש ובאיזה רשת גנים.

• הוסף לסימניות
למה לא עונים לי?

תעשו מצוה ותענו לי זה חשוב לי מאד.

• הוסף לסימניות
לא בכל המקומות גובים דמי הזנה!!!

• הוסף לסימניות
אין לי מידע על גן, אלא חיידר - 50 ש"ח בחודש, מקבלים מנה עיקרית בשרית או לפעמים פרווה, עם תוספת כמו אורז וכד', סלט חי, ופרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;330692:
לא בכל המקומות גובים דמי הזנה!!!
זה בדיוק הענין.
הגן של ביתי לא רוצה לתת את ההזנה וצריך להביא אוכל מהבית.
אבל את הכסף הם גובים.
שערוריה לא כן?

• הוסף לסימניות
60 שח לחודש
עם אחורה מבושלת מזינה(לא בשרי)

• הוסף לסימניות
אכן שערוריה ולא צריך לשלם
מומלץ לשאול שאלה אנונימית בעיריה או במועצה

• הוסף לסימניות
הם נותנים קבלה על התשלום?

• הוסף לסימניות
עירית בני ברק - 60 ש"ח לחודש+ארוחת בוקר+ קבלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה