רכבים תשלום למשרד התחבורה עבור כיסוי לפנס למראה מאלי??? לשלם ??? מי מכיר?

• הוסף לסימניות
גנבו לי את הכיסוי לפנס הקטן שנמצא על המראה. (מדובר בחתיכת פלסטיק קטנה לכיסוי פנס האיתות שבמראה.)
הזמנתי כיסוי חדש מאליאקספרס בכמה שקלים.
להפתעתי קיבלתי מייל מ"געש" מטעם משרד התחבורה בו נדרשתי להצהיר על יבוא מוצרי תחבורה לשימושי האישי וכו
וכן הם דורשים ממני לשלם עבור בדיקה 55 ₪ (המחיר אינו כולל מע"מ ועלויות אחסנה).
האם לשלם? מישהו מכיר? האם ישחררו בסוף את הפנס או שהכסף לפח? האם נדרש לשלם תשלום נוסף בעבור אחסנה?

ואם הם יודעים לפני שהחבילה הגיעה לארץ מה תוכנה, וכן יש היום שיקוף על כל המוצרים, מדוע יש צורך "בבדיקה"?

• הוסף לסימניות
תוודא שזה לא פישינג. למי התשלום? מי החברה של המשלוח?
אם זה אמיתי, אין הרבה מה לעשות
הדואר החמירו את הנהלים, אני הזמנתי מהארץ מאתר

part-click.co.il​

• הוסף לסימניות
שילמתי מחוסר ברירה. אחרת יתקע באחסנה והתשלום יוכפל.
מבדיקתי געש היא חברה מטעם משרד התחבורה ותפקידה לבדוק יבוא חלקי כלי רכב ובטיחותם לארץ.
אבל זה גניבה לכל דבר!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי כל הסיפור הזה.
ממש מרגיש הונאה...

• הוסף לסימניות
ממש מרגיש הונאה...
לכן שאלתי איך הוא שילם
ממתין לתשובה
(אני מכיר דרישה לתשלום מדואר ישראל, פדקס או UPS. לא ידעתי שגעש מתעסקים עם לקוחות קצה. אבל תמיד לומדים דברים חדשים)
אם הוא נעקץ ב-55 ש"ח זה לא נורא, אבל אם זה אתר מתחזה הוא צריך לבטל עכשיו את האשראי

• הוסף לסימניות
ממש מרגיש הונאה...
וואי, וכבר שילמתי וקיבלתי חשבונית על התשלום בצורה מסודרת.
זה הקישור של האתר GPT כתב לי שמדוברת בחברה שעובדת עם משרד התחבורה.... וראיתי 2 איזכורים בגוגל על אנשים שמתלוננים על התשלום של הבדיקה.
מישהו מכיר? יודע? התנסה?
הפחד שלי שיחיבו שוב עבור דמי "אחסנה" שלהם אין גבול...

• הוסף לסימניות
איך בדקת שזה לא פישינג?
איך שילמת?
שילמתי בויזה וקיבלתי חשבונית למייל.
באתר שלהם הקשתי את מספר המעקב ומופיע פירוט מעקב כולל תשלום.
אם יש להם ח.פ זה יכול להיות פקטיבי? או חייב להיות תקין?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה הח.פ הרשום על החשבונית.
זה פלא שאף אחד לא מכיר
הרי כולם מזמינים מאליאקספרס
הם יכולים לשלוח עם כל מיני חברות
אני תמיד קיבלתי דרך דואר ישראל
אתה קיבלת דרך געש
(מקווה שתסתדר עם המשלוח)

• הוסף לסימניות
לא מופקע בכלל
אני גם קיבלתי חיוב ממשרד התקשורת על אוזניות
אחרת יתקע באחסנה והתשלום יוכפל
לא לקחתי את החבילה כי לא היה שווה לי
מי יכפיל את התשלום? מקסימום זה חוזר לשולח

• הוסף לסימניות
לא מופקע בכלל

השאלה כמה האוזניות עלו וכמה הם יעלו בארץ כולל החיוב ממשרד התקשורת...
הפנס שקניתי עלה כמה שקלים ובארץ הוא עולה 100-200 ש"ח
זה אומר שגם עם החיוב ממשרד התחבורה עדין לא הגעתי לסכום שהפנס עולה בארץ.
כל הבעיה תהיה אם הם "יאחסנו" שאז יש דמי עלות לכל יום עיכוב וכן אם יחליטו בסוף לא לשחרר את הפריט.

• הוסף לסימניות
יש לך מקור לזה ?
הם כותבים באתר:
על פי נוהל מקובל של המכס בנתב"ג, משלוח שמגיע לארץ לאחר 48 שעות ולא משוחרר חייב באחסנה בפיקוח המכס. מחסן המכס הוא בפיקוח המכס ומבטיח את החזקת החבילה והעמידה בתנאים עד השחרור. געש וורלדווייד מאחסנת את המשלוחים במחסן וגובה בדיוק את העלות שגובה מחסן המכס.

• הוסף לסימניות
לא מכיר את החברה הזאת.
רק מדגיש שחובה לשים לב ב70 עיניים, כי בדיוק לפני חודש עקצו את חבר שלי, שהזמין מאלי אקספרס.
שלחו לו למייל הודעה מטעם דואר ישראל (שזה נשמע הכי אמין בעולם) על תשלום מכס על החבילה, הוא לא מזמין הרבה וחשב שזה ההליך, נתן פרטי אשראי וזה היה הונאה, ומשהו עשה עיסקה על חשבונו במשרד התחבורה (טסט) בשוי 1600 ש"ח, וחברת האשראי מתנערת.
אז שימו לב!!

• הוסף לסימניות
לא מופקע בכלל

במחשבה שניה החיוב בגין האוזניות זה מס (מכס) לעומת החיוב על יבוא חלקי כלי רכב שזה עלות בדיקה ע"מ לוודא שהפריט עומד בסטנדרטים הבטיחותים וכו לדבריהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה