התייעצות תשלום שכירות עבור חודש אחרון - מה מקובל?

• הוסף לסימניות
השוכרים מודיעים לנו שעוזבים את הדירה בהתראה של שלושה שבועות.
(האמת שהם אמרו את התאריך עזיבה. לא אחזנו שזה פחות מ 30 יום . ואמרנו להם בסדר...)
מה מקובל?
להם זה מובן מאליו שלא צריכים לשלם על השבוע האחרון

מציינת שלא היה חוזה שכירות בתוקף

• הוסף לסימניות
לא היה בכלל חוזה?
או רק לא היה בתוקף?
כמה זמן היו בדירה?

• הוסף לסימניות
דירה שקנינו
השוכרים היה להם חוזה מול המוכרים
וסיכמנו שממשיכים מולנו את החוזה הקיים

בפועל היו בדירה שנים
מולנו היו איזה חצי שנה

• הוסף לסימניות
השוכרים מודיעים לנו שעוזבים את הדירה בהתראה של שלושה שבועות.
(האמת שהם אמרו את התאריך עזיבה. לא אחזנו שזה פחות מ 30 יום . ואמרנו להם בסדר...)
מה מקובל?
להם זה מובן מאליו שלא צריכים לשלם על השבוע האחרון

אם אמרתם להם בסדר, אין לכם זכות לדרוש על השבוע האחרון
מקובל מאוד בתחום שמבקשים לעגל פינות שבוע לכאן ולכאן - בהסכמה כמובן,
והייתה הסכמה!!!

סתם ככה זה טעות חמורה מאוד, גם כשמאריכים חוזה לשבועיים, לעשות את זה בכתב
לא צריך לכתוב מגילות, אלא
תאריך_____________
היות וביום X נחתם חוזה בין X לבין X על שכירות דירה ברחוב X
הוסכם בין הצדדים להאריך את החוזה באותם התנאים עד ליום X עבור תשלום של X
השוכר _____________
המשכיר____________

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהבעיה היא בעצם ההסכמה
ולא אלך לריב איתם על זה.
רק מעניין אותי מה מקובל
וזה הנושא...

• הוסף לסימניות
@תמיד להיות בשמחה
אני הייתי מתקשרת ואומרת שלא היה מולי לוח שנה וטעיתי.
מקובל שמודיעים 30 יום קודם, גם כדי שימצאו שוכרים כדי שבעלי הדירה לא יפסידו.
לדעתי זה שאלה למו"ץ

• הוסף לסימניות
מקובל שבחוזה מוסכם על הודעה של 30 יום, אם משתמע שהיה ויתור, אז יהיה קשה לתבוע.
בכל מקרה בערים רבות קל מאוד למצוא שוכרים במחיר גבוה בהרבה מהחוזה הקודם, ורבים מוכנים בשביל לתפוס דירה לשלם גם על כמה שבועות לפני שהם צריכים אותה. כך שאני הייתי מתמקד בבירור המחיר וניסיון למצוא את השוכר הבא. והפעם להקפיד על חוזה מפורט.
אם מצליחים להשכיר לפני תום השלושים יום, מקובל שבכל מקרה לא גובים על הזמן שהשוכר הבא משלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה