תשתית, ספק, חסימה...

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב וכמובן צפור לילה...
זה באמת מרגיז

אבל תבינו, יש הבדל בין תמיכה של חברות במגזר הכללי לבין חברה חרדית-
מי העובדים\ות שיסכימו לעבוד במשמרת לילה מאנ"שינו... ?!

תשיגו אנשים...

• הוסף לסימניות
אז סתם שתדעו כמה אשכול יכול לעזור בלי להתכוון אפילו...
בעקבות האשכול הזה, החלטתי להתקשר לחברת הספק שלי- 012 ולברר על המסלול שלי מחדש. עד עכשיו שילמתי משהו כמו 46 ש"ח לחודש. בקיצור, איך שהתקשרתי, עוד לא אמרתי שאני רוצה לעבור חברה וכו'...
מיד הפקידה אמרה לי: אולי את רוצה לשלם רק 19.9 ש"ח לחודש. אמרתי לה: בוודאי שאני רוצה, אבל איך פתאום קורה ההפרש הזה במחיר? איפה האותיות הקטנות?! הפקידה: את רוצה לשלם יותר יקר?! פשוט, את לקוחה ותיקה שלנו (3 שנים) ומגיע לך. בלי שום קונצים.
תכל'ס, למחרת הגיע מייל עם עדכון התוכנית.
מה אומר ומה אדבר? יישר כח על התזכורת לרענן מדי פעם את זכרונן של הנציגות לגבי המסלולים שלנו.
לפעמים, בכלל בלי להתכוון, תמצאו את עצמכם נהנים מהוזלה משמעותית.
נסו, אולי גם לכם יקרה הנס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;871762:
ענין אחר: נתיב נסגרים ב9 בערב ואין אפשרות לפתוח אתרים עד הבוקר
הם טוענים שאין ביקוש רב לפתיחת אתרים אחרי 9 שמצדיק פעילות.

מי שלא מסכים עם הקביעה ונמצא בנתיב שיגיב

אני נמצא בנתיב.
בנתיב יש כיום מערכת אוטומטית שעובדת 24 ש', שם מוכנסים כנראה כתובות שעברו את אישורם וכל מי שמבקש דרך מערכת ההוספת אתרים (ולא דרך מייל) מקבל מיידית (תוך פחות מדקה!) אישור ללא צורך בהמתנה. רק אתרים שאינם ברשימה עוברים לטיפול נציג ואז צריך לחכות.
אמנם לאחר שאושר האתר (מקבלים מיידית הודעה למייל) יש צורך לעדכן את רשימת האתרים, ע"י כניסה שוב לנתיב (או 'הסבת משתמש').
הייתי אמנם מצפה מנתיב שלא יגבו כסף על פתיחת אתרים שברשימה זו, כשירות ללקוחותיהם. (ואולי זה באמת כך, איני יודע).
כמובן שככל שמבקשים יותר אתרים סביר להניח שהרשימה של המערכת האוטמטית מתעדכנת יותר, כך שבמשך הזמן רוב האתרים הכשרים ללא בעיות יהיו שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;871920:
אני נמצא בנתיב.
בנתיב יש כיום מערכת אוטומטית שעובדת 24 ש', שם מוכנסים כנראה כתובות שעברו את אישורם וכל מי שמבקש דרך מערכת ההוספת אתרים (ולא דרך מייל) מקבל מיידית (תוך פחות מדקה!) אישור ללא צורך בהמתנה. רק אתרים שאינם ברשימה עוברים לטיפול נציג ואז צריך לחכות.
אמנם לאחר שאושר האתר (מקבלים מיידית הודעה למייל) יש צורך לעדכן את רשימת האתרים, ע"י כניסה שוב לנתיב (או 'הסבת משתמש').
הייתי אמנם מצפה מנתיב שלא יגבו כסף על פתיחת אתרים שברשימה זו, כשירות ללקוחותיהם. (ואולי זה באמת כך, איני יודע).
כמובן שככל שמבקשים יותר אתרים סביר להניח שהרשימה של המערכת האוטמטית מתעדכנת יותר, כך שבמשך הזמן רוב האתרים הכשרים ללא בעיות יהיו שם.
על האמור, מתייחס רק למשתמשי נתיב רגילים, לא למשתמשי ועדות חסידיות למינהן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה