עזרה תתכווצו. תעשו מקום לתמונות האחרות (-:

• הוסף לסימניות
מחילה על ההקפצה, מצאתי עכשיו. נייסתי. לי יעיל מאודדד

• הוסף לסימניות
ופורמט פקטורי מכווצת בצורה לא טובה ופוגעת ממש באיכות

• הוסף לסימניות
מחילה על ההקפצה, מצאתי עכשיו. נייסתי. לי יעיל מאודדד
ופורמט פקטורי מכווצת בצורה לא טובה ופוגעת ממש באיכות
אני כבר שנים משתמש בתוכנה הרצ"ב, זה פשוט מוסיף שורה לקליק הימני שלוחצים על הקובץ.
קליק ימני, resize pictures, בוחרים גודל large, וזה לא פוגע כמעט כלום באיכות (בצפיה על מסך).
עובד על קבצים מרובים בשניות.
שם התוכנה: Image Resizer Setup

קבצים מצורפים

• ImageResizerSetup-3.1.1.rar
    KB 750.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אני כבר שנים משתמש בתוכנה הרצ"ב, זה פשוט מוסיף שורה לקליק הימני שלוחצים על הקובץ.
קליק ימני, resize pictures, בוחרים גודל large, וזה לא פוגע כמעט כלום באיכות (בצפיה על מסך).
הקטע שבכייוץ זה די מורכב לשולח ולמקבל.
כששולחים באאוטלוק זה הרבה יותר פשוט.
לחיצה בעכבר, בחירת גודל התמונות ושליחתם.

• הוסף לסימניות
היא גם נהדרת!!!
כמדומני שהתכנה שצירפתי טובה יותר מבחינת איכות הכיווץ (התכנה המדוברת נראית גרוע במסך אחר, לא של המכווץ)

• הוסף לסימניות
חברה. תודה על התגובות.
אבל תודו. אנחנו בתשפ"א כמעט. למנינם 2021 כמעט.
איך ייתכן שאין כזה דבר לכווץ מבלי לפרמט וכל ההצעות האחרות?
נשמע הזוי. מוזר.
הרי כשאנו מבצעים שליחת מייל דרך אאוטלוק, האפשרות לכיווץ קיימת לפחות 15 שנה אם לא יותר.
אז... אז איך יכול להיות שבג'ימייל האפשרות הזו לא קיימת?
או שהיא קיימת ואנו לא מכירים אותה?
האפשרות לא קיימת בגימייל, כי ה-15 ג"ב הראשונים הם בחינם.
מבחינתם תעלה קבצים מה שיותר גדולים, תמלא את זה כמה שיותר מהר, כדי שיוכלו לדחוף לך תיבה גדולה יותר בתשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה