מידע שימושי תת פורום- מורים למוזיקה

• הוסף לסימניות
יש כאן מורים/ות למוזיקה שמעוניינים שייפתח פורום כזה?
תכתבו: מעוניין/ת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעוניין

• הוסף לסימניות
כן, אני גם מלמד נגינה.
לא למדתי בשום מקום, אני מלמד לפי שמיעה ילדים ובחורים, מתחילים ומתקדמים, פרטי וגם בקבוצות
כבר ארבע שנים בתחום, וב"ה מוכר מאוד בבית שמש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, אני גם מלמד נגינה.
לא למדתי בשום מקום, אני מלמד לפי שמיעה ילדים ובחורים, מתחילים ומתקדמים, פרטי וגם בקבוצות
כבר ארבע שנים בתחום, וב"ה מוכר מאוד בבית שמש
יש הבדל מאוד גדול בין מורה לאורגנית, שאת זה ניתן לעשות אף ללא לימוד מקצועי לבין מורים לכלי נגינה טבעיים שזה כבר דורש התמקצעות.

• הוסף לסימניות
הבדל ודאי יש, לענ"ד בימינו אפשר לשים לב שעם ההתקדמות ואיפה שהמוסיקה נמצאת (אני עכשיו מתמקד בנקודות הטובות) נגינה באורגן זה נהיה עוד כלי שנוסף למערכה עם חוקים וכללים משלו

ממילא מורה לדבר כזה שיש לו הרבה מה לתת זה מורה, אפשר לשמוע בדוגמאות של @שמחת חיים שזה באמת עולם מלא שיש הרבה מה ללמוד בו

(גם גיטרה באס נוספה למערכה לפני לא המון שנים ;) )

• הוסף לסימניות
מעוניינת

• הוסף לסימניות
הפורום פעיל?
אם כן אשמח להצטרף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה