דרוש מידע ת.ז. לצורך פתיחת חשבון בנק

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם בבנק מזרחי טפחות עבור פתיחת חשבון בנק צריך שתעודת זהות תיהיה בתוקף
תודה בדחוףףףףףף

• הוסף לסימניות
ברעיון כן.
אלא אם הם לא יסימו לב.
וזה לא רק במזרחי טפחות אלא בכל הבנקים

• הוסף לסימניות
תבא עם שתי התעודות וזה אמור לעבור.
(פעם אחת לא מצאתי את הת.ז שלי והטופס היחיד שמצאתי זה היה תעודת נישואין, חוץ מהמזל טוב שאמרו לי (וזה היה כמה שנים אחרי החתונה...) זה עבר בשלום והתקבל על הבנקאי.

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם בבנק מזרחי טפחות עבור פתיחת חשבון בנק צריך שתעודת זהות תיהיה בתוקף
תודה בדחוףףףףףף
במחשבה שנייה האם יש תעודה זהות חדשה שכן בתוקף?
כי בפתיחת חשבון הבנק צריך את תאריך ההנפקה של התעודת זהות, ולכן אםיש לך אחרת שכן בתוקף אז זה יעשה בעיות מול מרשם האוכלוסין

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי חייב ת"ז בתוקף ואם היא ביומטרית אז צריך לוודא גם שהפעילו אותה.
מנסיון שלי שהגעתי לבנק שקפץ להם התראה שהת"ז לא הופעלה......

• הוסף לסימניות
הבנק פונה לשרות של משרד הפנים שקובע האם הת.ז בסדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה