דרוש מידע ‏בידורית JBL PartyBox 310

• הוסף לסימניות
שואל, האם אפשר להעמיד על חצובה, זה תנאי מעכב עבורי, אז נא לענות מידיעה בלבד.
בנוסף האם מתאים לאירועים משפחתיים/קהילתיים קטנים.
אשמח לתשובה בהקדם עקב היות הנושא דחוף לי.
מצרף קישור לזאפ למוצר:https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1170912
יישר כח!

• הוסף לסימניות
1737983368248.png

• הוסף לסימניות
לי יש את הפארטיבוקס 110 ויש אופציה לחצובה
אבל 310 אני לא יודע
תסתכל בתמונות של המוצר אם יש חור כזה למטה

• הוסף לסימניות
שואל, האם אפשר להעמיד על חצובה, זה תנאי מעכב עבורי, אז נא לענות מידיעה בלבד.
בנוסף האם מתאים לאירועים משפחתיים/קהילתיים קטנים.
אשמח לתשובה בהקדם עקב היות הנושא דחוף לי.
מצרף קישור לזאפ למוצר:https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1170912
יישר כח!
מבחינת סאונד, זה איכותי ומספיק לאירועי שבע ברכות/בת מצווה/ברית וכדומה

• הוסף לסימניות
מצויין, בהחלט תשובה מקצועית ומוכחת.

לי יש את הפארטיבוקס 110 ויש אופציה לחצובה
אבל 310 אני לא יודע
תסתכל בתמונות של המוצר אם יש חור כזה למטה
ניסיתי בתמונות הקיימות באתר' ולא מצאתי תמונה בזוית הזו. אבל ב"ה שלחו לי לעיל את המפרט הרשמי.

מבחינת סאונד, זה איכותי ומספיק לאירועי שבע ברכות/בת מצווה/ברית וכדומה
יש לי כזה אירוע בימים הבאים, לכן הייתי בלחץ להזמין כבר את הבידורית והנלווה.

תודה רבה לעונים על התוכן והזריזות

• הוסף לסימניות
אקפוץ על השאלה, ואשאל שאלה נוספת, חוץ מזוג מקרופונים jbl, וחצובה יש עוד ציוד שכדאי להחזיק לאירועים מהסוג הבוטיקי.

• הוסף לסימניות
אקפוץ על השאלה, ואשאל שאלה נוספת, חוץ מזוג מקרופונים jbl, וחצובה יש עוד ציוד שכדאי להחזיק לאירועים מהסוג הבוטיקי.
כן.
מיקסר למשל..
קח בחשבון שלפעמים יש מישהו עם גיטרה שירצה להתחבר..

למיתוג.. תאורה
מצלמה בשביל קידום ורולאפ.

• הוסף לסימניות
אני קונה לצורך משפחתי וקהילתי, לא לצורך עסקי.
קח בחשבון שלפעמים יש מישהו עם גיטרה שירצה להתחבר..
הכוונה לגיטרה חשמלית? באמת יש לי אירוע לאבות ובנים שכנראה אביא גיטריסט, אבל גיטרה רגילה, צריך סטנד למיקרופון שיוכל ליצור הגברה, מה כדאי לעשות.
אני לא מהתחום רק היו כמה אירועים שנפלו לי בגלל בעיות טכניות של הגברה מאולתרת, אני רוצה לקנות משהו סביר.

• הוסף לסימניות
אני קונה לצורך משפחתי וקהילתי, לא לצורך עסקי.

הכוונה לגיטרה חשמלית? באמת יש לי אירוע לאבות ובנים שכנראה אביא גיטריסט, אבל גיטרה רגילה, צריך סטנד למיקרופון שיוכל ליצור הגברה, מה כדאי לעשות.
אני לא מהתחום רק היו כמה אירועים שנפלו לי בגלל בעיות טכניות של הגברה מאולתרת, אני רוצה לקנות משהו סביר.
יש לזה חיבור לגיטרה חשמלית לא יודע מה הרמה.
בכל מקרה יש פיקאפ לגיטרות קלאסיות שיש בכל חנות מוסיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה