♦המשך-Little dolls♦

• הוסף לסימניות
תמונות יפהפיות!
לדעתי כולן ממורכזות מדי.
באחרונה הייתי מושיבה אותה לכיוון השני, זה היה מסתדר, וגם מוסיף ענין.

• הוסף לסימניות
תמונות מטורפות!!
אחת לפני האחרונה ליגה!!

• הוסף לסימניות
תודה פערי ומירי!
תמונות יפהפיות!
לדעתי כולן ממורכזות מדי.
באחרונה הייתי מושיבה אותה לכיוון השני, זה היה מסתדר, וגם מוסיף ענין.
בקשר למרכוז, אני קצת חולקת עד העניין שאסור מרכוז, בילדים קטנים לפעמים זה ממש נצרך, כדי שלא יבלעו בנוף.
בקשר לתמונה האחרונה מסכימה איתך, רק לא צריכה לספר לך מזה לצלם ילדונת בת שנה, שאם הייתי חלילה מזיזה אותה, לא היתה תמונה. ;)

• הוסף לסימניות
תודה פערי ומירי!

בקשר למרכוז, אני קצת חולקת עד העניין שאסור מרכוז, בילדים קטנים לפעמים זה ממש נצרך, כדי שלא יבלעו בנוף.
בקשר לתמונה האחרונה מסכימה איתך, רק לא צריכה לספר לך מזה לצלם ילדונת בת שנה, שאם הייתי חלילה מזיזה אותה, לא היתה תמונה. ;)
את לא צריכה להתנצל...
אני מבינה במאה אחוז, רק אומרת, בשביל הלימוד....

• הוסף לסימניות
סט מקסים כמו שרק את יודעת להוציא!!
אהבתי במיוחד את השניה והרביעית.

בתמונה השניה מעניין אותי אם הקרן שמש מאחוריהם אמיתית?
או שזה עריכה?

• הוסף לסימניות
סט מקסים כמו שרק את יודעת להוציא!!
אהבתי במיוחד את השניה והרביעית.

בתמונה השניה מעניין אותי אם הקרן שמש מאחוריהם אמיתית?
או שזה עריכה?
הקרן שמש זה במקור, היתה שם תאורה אחורית ממש חזקה

חמשת התמונות האחרונות פצצה..!!!;)
חח חמודה, תודה!
אהבתי ממש- תאורה ועריכה מדהימה!
תודה טובה!

• הוסף לסימניות
בובות מושלמות!!
איפה קונים? ;)

ברכי עשית את זה מושלם!

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקפוץ לכאן ולראות תגובות מחממות, תודה אסתי חני ורותי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה