♪ ♫ יהודים מתכוננים לשאבעס קוידש ♪ ♫

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת.
סגנון הציור והצביעה מתאימים בול לסגנון.
זה פשוט נהדר!

• הוסף לסימניות
אי אפשר להפסיק להסתכל!!! זה לא להאמין!
מקסים ברמות על!
איזו עבודה, מסודרת, נעימה כל הכבוד!
לגבי הצבעים נראה לי שמה שהעלית ראשון (כלומר בפעם הראשונה) יותר מוצלח, רק שהמכונית גלידה יפה יותר בשני (בגווני תות בננה).

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה, כפשוטו.

• הוסף לסימניות
אני פשוט יושבת ולא גומרת למצוא עוד ועוד פריטים.
מיוחד קטן על זה.
הזויות, הקומפוזיציה, ההבעות - להתמוגג!

• הוסף לסימניות
מדהים להפליא!
מלא חיים! חמוד מאוד ומרתק
צבע הראשון הוא הרבה יותר טוב לדעתי. השנייה נראית קצת יותר שטוחה ורווייה. (אני לא מתכוון לבחירת הצבע של המכוניות)

• הוסף לסימניות
מתוק ועסיסי, מאד השתדרגו הציורים שלך

• הוסף לסימניות
אלוף!!!!!!
לא שובעת מלהסתכל!
ראיתם שם את העגלות הממותגות?
כיף שהציור עדכני עם כל הקווטשים!!
מדהים!

• הוסף לסימניות
נהדר!
לזה אני קוראת- לבנות עולם שלם באיור אחד.
מאוד מאוד יפה! שילוב צבעים - אהבתי את הראשון- חוץ מאוטו הירוק מקדימה.
אכן נראה לי שנלך על שילוב הצבעים הזה
צבע הראשון הוא הרבה יותר טוב לדעתי. השנייה נראית קצת יותר שטוחה ורווייה. (אני לא מתכוון לבחירת הצבע של המכוניות)
התכוונתי לצבעים של המכוניות
את האור והצל המועט שהוספתי- אני משאירה כמובן.
ותודה לכולכם,
כיף לשתף כאן בתוצרים...

• הוסף לסימניות
יוטי!!!!!!!
עבודה מדהימה ומטורפת!
כל הזמן מגלים עוד פרטים. איזה תכנון זה דורש!
מדהים!

תמשיכי לעשות וילצור דברים נהדרים!
ים הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה