- הוסף לסימניות
חנות עתיקות שחיסלה, זה היה מעץ צבענו אותו בזהב עלה מחיר מצחיק של 300 ש"חסליחה, אבל מאיפה המעמד הזה?
חנות עתיקות שחיסלה, זה היה מעץ צבענו אותו בזהב עלה מחיר מצחיק של 300 ש"חסליחה, אבל מאיפה המעמד הזה?
לצבע קוראים ירוק זית.איזה צבע זה ?אני רוצה גם כזה לחדר שינה ואשמח להדרכה...
יש מצב לקישור של הצבע חשבתי שזה צבע אחר אני מחפשת יותר חאקי...לצבע קוראים ירוק זית.
קנינו תרכיז וערבבנו טיפה.
מה שחזק בזה שזה לא עולה יקר, ולא קשה, ונראה מרשים.
אז ככה שמים דבק נייר באיזה צורה שבא לכם.
צובעים את כל הקיר (כולל הדבק) מחכים קצת ומקלפים את הדבק מהקיר.
אני לא מוצא אותו עכשיו.יש מצב לקישור של הצבע חשבתי שזה צבע אחר אני מחפשת יותר חאקי...
עם מה ערבבתם?
זה נשמע שיש לך נסיון בתחום אשמח שתעלו תמונות לדוגמא לצביעת קיר באופן עצמאי...מבינה את התסכולאבל מי שקצת מתעסק בצבע יודע שעל הקיר תמיד ייתקבל כהה יותר
לכן מלכתחילה בוחרים גוון בהיר יותר
זה הכי בהיר שיש במניפה של האפקט קטיפהמבינה את התסכולאבל מי שקצת מתעסק בצבע יודע שעל הקיר תמיד ייתקבל כהה יותר
לכן מלכתחילה בוחרים גוון בהיר יותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים