שיתוף מקודם 🍷הלילה הזה כולנו מתפנקים!🍷 - עם רגעים של פרנקלס - 3 זוכים במארזים מפנקים!🎉

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
שסיימתי לנקות לפסח והילדים נרגעים עם מוצר טוב מבית פרנקלס
ואז הזמן הזה של הרוגגגע של הילדים
ואז אנו מנצלים את זה לקה טוב עם הפינוקים של פרנקלס
אין אין אין על פרנקלס...

@פרנקל'ס לא קיבלתי את הזכיה:(
אין מענה במייל וכן לא מצליחה להשיג אותכם בטל'

@חזקייי @MIRIBZ00 קיבלתם את הזכיה?
@הכלבויניק תוכל אולי לעזור לי בזה? אולי לפנות לחברה לבירור?
תודה!!
לא, גם אני לא קיבלתי.
טוב שנזכרת בזה בזמן.
באו נפנה שלשתינו יחד בדרישה מהחברה לספק את ההבטחה שלהם לפני פסח, ולא לעשות פייק הגרלות....

כנראה, שהם רצו להביא והיה קצת בלאגן בגלל הירי מאירן, אבל עכשיו כבר רגילים לזה....

לא, גם אני לא קיבלתי.
טוב שנזכרת בזה בזמן.
באו נפנה שלשתינו יחד בדרישה מהחברה לספק את ההבטחה שלהם לפני פסח, ולא לעשות פייק הגרלות....

כנראה, שהם רצו להביא והיה קצת בלאגן בגלל הירי מאירן, אבל עכשיו כבר רגילים לזה....
ניסיתי כמה פעמים לשלוח להם מייל.
אין מענה מהם.

רגע של פינוק
גם טעים, גם כשר וגם לא אני עבדתי על זה:)....
1773512718422.png

רגע מפנק זה להתחיל את היום שלי מוקדם בחול המועד ולשתות את הקפה שלי ביחד עם עוגיות של פרנקלס...
רק אני עם השקט, ועוגיות של פרנקלס וקפה.

אולי @מיכל או @הכלבויניק יוכלו לעזור לנו לממש את הזכיה?
תודה
לא קיבלנו את הזכיה :(
@חזקייי @MIRIBZ00 האם קיבלתם ?

לא, גם אני לא קיבלתי.
טוב שנזכרת בזה בזמן.

שלחתי להם שוב מייל. השאלה אם המייל תקין...

אולי @מיכל או @הכלבויניק יוכלו לעזור לנו לממש את הזכיה?
תודה
@חזקייי @MIRIBZ00 @מינוס שתים וחצי
שוחחתי עם בעל העסק הבוקר
בעז"ה אמר שישלח לזוכים השנה את מה שמגיע להם (שנה שעברה היה לו לחץ גדול כך שלא הספיק לטפל בזה)
תשלחו לי מייל עם הפרטים שלכם כולל טלפון ליצירת קשר, כתובת למשלוח ואעביר לו במרוכז שישלח לזוכים.
michal@prog.co.il

נערך לאחרונה ב:
@חזקייי @MIRIBZ00 @מינוס שתים וחצי
שוחחתי עם בעל העסק הבוקר
בעז"ה אמר שישלח לזוכים השנה את מה שמגיע להם (שנה שעברה היה לו לחץ גדול כך שלא הספיק לטפל בזה)
שלחו לי מייל עם הפרטים שלכם כולל טלפון ליצירת קשר, כתובת למשלוח ואעביר לו במרוכז שישלח לזוכים.
michal@prog.co.il
@מינוס שתים וחצי קיבלתי את המייל, ובעז"ה החבילה בדרך אליכם.

@חזקייי @MIRIBZ00
ממתינה לקבל מכם את המייל עם הפרטים שלכם כדי שגם אליכם החבילה תישלח.

מעולה!
תודה רבה
נעדכן כשיגיע
(עכשיו ראיתי ושלחתי את הפרטים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה