התייעצות 💰 מהשקעה פסיבית לרווחים גדולים – איך למנף את הכסף לטווח ארוך?🚀

• הוסף לסימניות
ראשית כל, אני רוצה להביע תודה עצומה ל @השקעות R הון על ההודעה הראשונה באשכול הזה.
קראתי אותה לראשונה לפני יותר מחודש, ואם בהתחלה היו לי ספקות וחששות, הרי שלאחר הפקדות קטנות, הנחתי שם בסופו של דבר את כל הפק"מ שלי.

כעת, לאחר חודש שבו אני עוקב ובוחן, אני מבין עד כמה אני חב הכרת הטוב גדולה.
אם עד עכשיו הייתי משקיע ללא הרף בכולל יום שישי ומקבל בסוף החודש סכום של XXX ₪, הרי שכעת אני מקבל את אותו הסכום – ללא מאמץ – פשוט מקרן כספית!
ועכשיו לענייננו:
אני רוצה להשקיע את הכסף לטווח ארוך של לפחות 5–10 שנים, ואם הרווחים יהיו משתלמים – אפילו ליותר.
ולכן, יש לי שתי שאלות עיקריות:
  1. מהו הצעד הבא אחרי קרן כספית? איזה מסלול או מוצר פיננסי יכול להציע תשואה גבוהה יותר, גם במחיר של סיכון מחושב?
  2. האם קיימות מניות או קרנות המתאימות לטווח ארוך של 10–15 שנה, עם רמת סיכון נמוכה ככל האפשר?

אשמח לשמוע תובנות ועצות מהמבינים בתחום.
תודה רבה! 🙏

• הוסף לסימניות
ראשית כל, אני רוצה להביע תודה עצומה ל @השקעות R הון על ההודעה הראשונה באשכול הזה.
קראתי אותה לראשונה לפני יותר מחודש, ואם בהתחלה היו לי ספקות וחששות, הרי שלאחר הפקדות קטנות, הנחתי שם בסופו של דבר את כל הפק"מ שלי.

אם עד עכשיו הייתי משקיע ללא הרף בכולל יום שישי ומקבל בסוף החודש סכום של XXX ₪, הרי שכעת אני מקבל את אותו הסכום – ללא מאמץ – פשוט מקרן כספית!
ועכשיו לענייננו:
אני רוצה להשקיע את הכסף לטווח ארוך של לפחות 5–10 שנים, ואם הרווחים יהיו משתלמים – אפילו ליותר.
  1. מהו הצעד הבא אחרי קרן כספית? איזה מסלול או מוצר פיננסי יכול להציע תשואה גבוהה יותר, גם במחיר של סיכון מחושב?
  2. האם קיימות מניות או קרנות המתאימות לטווח ארוך של 10–15 שנה, עם רמת סיכון נמוכה ככל האפשר?

תודה רבה! 🙏
נקוט כלל זה בידך.

טווח ארוך > מניות
טווח קצר > אג"ח.
טווח בינוני > שילוב בין שניהם.

טווח ארוך הוא לטעמי 20 שנה.

• הוסף לסימניות
אבל התשואה מהכולל זה עם ביטוח של קרן שקיימת…

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאברך קלאסי,
בקיצור של הקיצור,
מהו המניות הכדאיות?
לא כדאי לך בקיצור
זה קצרה שהיא ארוכה
עדיף ארוכה שהיא קצרה
הארוכה השניה היא באזור של 10 שעות קריאה
והארוכה הראשונה זה בין 1000 ש''ח למאות אלפי ש''ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחילה, זה היה עדיין בהשפעת פורים.
אין שום הבדל.
מבחינה הלכתית יש כמה דעות אבל זה פחות קשור למגזר
יכול להיות הבדל בטווח השנים שצ' את הכסף
ויכול להיות בסיבולת סיכון (כמה אתה צריך להגיע לסכום יותר גדול ולקחת יותר סיכון עבור זה)

• הוסף לסימניות

ועכשיו לענייננו:

תודה רבה! 🙏
תראה כאן

• הוסף לסימניות
לאברך קלאסי,
בקיצור של הקיצור,
מהו המניות הכדאיות?
השקעה פאסיבית לפי המחקרים מניבה את התשואה הגבוהה והבטוחה ביותר לטווח הארוך.
משמעות השקעה פאסיבית = קניה של קרנות סל העוקבות אחרי מדדי מניות רחבים ומפוזרים, והחזקה לטווח הארוך.

מדדים מובילים:

מדד S&P 500 = המדד עם 500 חברות הגדולות ביותר בארה"ב
מדד MSCI ACWI = מדד עם אלפי חברות הגדולות ביותר בכל העולם.
ויש עוד..

להלן סקירה על הדרך הכי טובה להשקיע במדדים הנ"ל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה