- הוסף לסימניות
ראשית כל, אני רוצה להביע תודה עצומה ל @השקעות R הון על ההודעה הראשונה באשכול הזה.
קראתי אותה לראשונה לפני יותר מחודש, ואם בהתחלה היו לי ספקות וחששות, הרי שלאחר הפקדות קטנות, הנחתי שם בסופו של דבר את כל הפק"מ שלי.
כעת, לאחר חודש שבו אני עוקב ובוחן, אני מבין עד כמה אני חב הכרת הטוב גדולה.
אם עד עכשיו הייתי משקיע ללא הרף בכולל יום שישי ומקבל בסוף החודש סכום של XXX ₪, הרי שכעת אני מקבל את אותו הסכום – ללא מאמץ – פשוט מקרן כספית!
ועכשיו לענייננו:
אני רוצה להשקיע את הכסף לטווח ארוך של לפחות 5–10 שנים, ואם הרווחים יהיו משתלמים – אפילו ליותר.
ולכן, יש לי שתי שאלות עיקריות:
אשמח לשמוע תובנות ועצות מהמבינים בתחום.
תודה רבה!
קראתי אותה לראשונה לפני יותר מחודש, ואם בהתחלה היו לי ספקות וחששות, הרי שלאחר הפקדות קטנות, הנחתי שם בסופו של דבר את כל הפק"מ שלי.
כעת, לאחר חודש שבו אני עוקב ובוחן, אני מבין עד כמה אני חב הכרת הטוב גדולה.
אם עד עכשיו הייתי משקיע ללא הרף בכולל יום שישי ומקבל בסוף החודש סכום של XXX ₪, הרי שכעת אני מקבל את אותו הסכום – ללא מאמץ – פשוט מקרן כספית!
ועכשיו לענייננו:
אני רוצה להשקיע את הכסף לטווח ארוך של לפחות 5–10 שנים, ואם הרווחים יהיו משתלמים – אפילו ליותר.
ולכן, יש לי שתי שאלות עיקריות:
- מהו הצעד הבא אחרי קרן כספית? איזה מסלול או מוצר פיננסי יכול להציע תשואה גבוהה יותר, גם במחיר של סיכון מחושב?
- האם קיימות מניות או קרנות המתאימות לטווח ארוך של 10–15 שנה, עם רמת סיכון נמוכה ככל האפשר?
אשמח לשמוע תובנות ועצות מהמבינים בתחום.
תודה רבה!
הנושאים החמים