02- סגול, תכלת, כתום, ירוק.

• הוסף לסימניות
אה, וג'ינס- - :) :D

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש יפה

• הוסף לסימניות
מקסים!!! כל השלוש!!!! אהבתי!!
וגם ילד מהמם, לא אכפת לי שהוא יהיה האחיין שלי...;);)

• הוסף לסימניות
תודה :)
נכתב ע"י שירו;2129925:
מקסים!!! כל השלוש!!!! אהבתי!!
וגם ילד מהמם, לא אכפת לי שהוא יהיה האחיין שלי...;);)

חח לכי דברי עם אמא שלו... :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2129905:
מה?!
ממש לא!!!
מי זה 'כל אלה'?

תודה.

מי זה "כל אלה"?!... כל המצולמים שלך...
סורי אם הלחצתי אותך :( זה היה ממש בצחוק:). הרי לא הגיוני שאני חושבת שיש לך כ''כ הרבה אחיינים....
בהזדמנות זו: "התמונות שלך פשוט מושלמות" !!! יש לציין שאני עוקבת בעניין רב....
המשיכי לענג אותנו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפתעה;2129933:
מי זה "כל אלה"?!... כל המצולמים שלך...
סורי אם הלחצתי אותך :( זה היה ממש בצחוק:). הרי לא הגיוני שאני חושבת שיש לך כ''כ הרבה אחיינים....
בהזדמנות זו: "התמונות שלך פשוט מושלמות" !!! יש לציין שאני עוקבת בעניין רב....
המשיכי לענג אותנו....

תודה תודה!! איזה כיף :)
אהמ... יש לי די הרבה אחיינים, אבל ממש רובם לא מאשרים פרסום.. ו.. אפילו לא את כולם צלמתי.. :rolleyes:
חח כמעט הכל זה לקוחות.

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!!

(כהרגלך ;) )

• הוסף לסימניות
מלכי, תמונות מקסימות.

• הוסף לסימניות
תודה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה