דרוש מידע 10% הנחה באתר נקסט

• הוסף לסימניות
מותג האופנה והלבשת הבית הבריטי NEXT הודיע שבימים הקרובים תתעדכן באתר הנחה גורפת וקבועה של 10 אחוזים על כלל המוצרים באתר האינטרנט הישראלי של החברה, לכבוד חג הפסח. ההנחה תחל במקביל להשקת קולקציית האביב החדשה של המותג והיא תישאר בתוקף עד להודעה חדשה. עוד ציינו כי ההוזלה תקפה למוצרים של המותג NEXT בלבד, ולא תחול על מותגים אחרים שנמכרים באתר.
לא ברור אם תיעשה באמצעות קוד קופון או כהנחה באתר. ככל הנראה יהיה באנר שיברך את הישראלים לקראת החג ויציג את ההנחה. בשלב זה אין תאריך סיום להנחה.

• הוסף לסימניות
תעשי חיפושת בגוגל ותראי שבאמת יש דיבורים על זה.
אבל למעשה ניסיתי עכשיו לעשות הזמנה ואין הנחה עדיין.
1646815088567.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מה שכתוב באתר של נקסט

המחירים נמוכים ב-10% עכשיו הורדנו 10% ממוצרים במחיר מלא של מותגי Next!

• הוסף לסימניות
1646827855216.png

• הוסף לסימניות
שמלה שעלתה לי 60 עולה 53 עכשיו

• הוסף לסימניות
מתי רואים את ההנחה? או שעל מכנסיים שלהם אין הנחה?

• הוסף לסימניות
המחירים אחרי הנחנה

• הוסף לסימניות
גם אני שלמתי מחיר רגיל על מכנסיים, אותו מחיר כמו תמיד.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אכן.
נכנסתי עכשיו, היו לי כמה פריטים בסל שהוצגו עם המחיר שראיתי אתמול.
אבל כשמחקתי מהסל והוספתי מחדש, הם התווספו במחיר אחר - 10% פחות
למשל 27 במקום 30.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שיש לי הנחה
זה על פריטים מסוימים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה