דרוש מידע 10 יום לכלה!! מה מביאים לכלה?

• הוסף לסימניות
או אולי מתנה לשבת אופרוף? או שבת קאפלוטש'?
אודה לכל רעיון!

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה מושג מוכר...בעברית זה נשמע אחרת, למה? כובע!!!
זה התרגום...שבת כובע. השבת האחרונה שהחתן צועד לביה''כ עם כובע ולא עם שטריימל..

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה מושג מוכר...בעברית זה נשמע אחרת, למה? כובע!!!
זה התרגום...שבת כובע. השבת האחרונה שהחתן צועד לביה''כ עם כובע ולא עם שטריימל..
גם בזה אני לא טובה.
שבת חתן!

• הוסף לסימניות
רגע לא הבנתי
זה מתנה לחתן או לכלה??
למה צריך להביא מתנה לכלה אם זה משהו של החתן??
סורי על הבורות החסידית שלי
לא יודעת אם צריך להביא...אבל אני רוצה לתת לחברה הכלה משהו בשבת המרגשת שחתנה צועד מעדנות עם הכובע לראשו בפעם האחרונה בעז''ה...משהו בשביל ה'מצב'... או להביא לה לעשר יום,
ולכן, ביקשתי רעיונות!! כי אין לי מה לעשות...

• הוסף לסימניות
קוקומן קוקו מן
השבת קוקו ושבוע הבא מאן (בעל)

או ראש קלקר של פאות ומחברים עם קיסמים חמצוצים דקים ארוכים כמו שיער אוספים לקוקו

• הוסף לסימניות
אפשר רעיון למתנה מהחתן לכלה בפגישה סתמית בין האירוסין לחתונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה