כללי 100% דבש

• הוסף לסימניות
מה עוד יש לשפר?

קבצים מצורפים

• תפוח בדבש1.jpg
    KB 344.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הציק לי רק המילה "טהור" לא יושבת טוב על הצנצנת, היא קצת באוויר
וגם האיכות מאוד מפוקסל, אבל זה יכול להיות שהעלית ככה בכוונה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הפונט התחתון - הצורה שלנו מורידה מהרמה של הביצוע לדעתי!

• הוסף לסימניות
חברים יקרים, העלו לחוו"ד? באמת, צריך לתת חוו"ד טובה, אבל היא חייבת להיות גם נכונה.
אני באמת עדיין כלום בעיצוב גרפי, אך יותר מידי דברים לתיקון בעבודה הזאת גרמו לי להגיב, לא צריך לכתוב תמיד לכולם, יפה מאוד, מושלם וכו וכו'. בלי רצון לפגוע, העלו לפה בשביל לקבל חו"ד, אז יאלה:

- במכסה של קופסת הדבש רואים שהרוזולוציה נמוכה.
- שוב במכסה: החיתוך לא נכון, סתכלו משני הצדדים, זה לא סימטרי.
- הצבע הזהב נכון אך הפונט לא.
- ההילה החיצונית של הדבש למטה, אPעס לא משתלבת.
- התמונה של הילד מכווצת.

זה בכללי, יש מה לשפר.
קחו הכול ברוח טובה, זה באמת בשביל לעזור

• הוסף לסימניות
מפריע לי הרקע אולי לנסות משהו יותר בהיר.....

• הוסף לסימניות
התמונה ברזולוציה טובה. הוקטנה בשביל הפורום.
חיפשתי משהוא קונטרסטי מאחור.
הילד בטעות קצת מעוות.
הגופן, לא טוב? מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
ממליצה להוסיף צל לדבש ולתפוח. הם עומדים על משהו הם לא באויר.
הסנטר של הילד מלוכלך הוא לא 100% טהור:)

• הוסף לסימניות
הנה רעיון קצת שונה, גם מצנצנת דבש,
(עשיתי את זה כבר בשנה שעברה לא איכפת לי שתשתמשו ברעיון (צריך רק שיהיה לכם תמונה מוצלחת...
בברכת שנה טובה ומתוקה

קבצים מצורפים

• ישיעלע קורנרייך.jpg
    1.1 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מתוק!!! שימי לב שכותבים ישעי האות י' אחרי הע' ובשם חיבה ישעי'לע

• הוסף לסימניות
לדעתי רקע לבן יקפיץ את זה- זה מידי עמוס בעין כרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;852611:
לדעתי רקע לבן יקפיץ את זה- זה מידי עמוס בעין כרגע.

הערה בונה!

קבצים מצורפים

• תפוח בדבש קובץ ראשי_2.jpg
    KB 145.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בתמונה האחרונה שהעלית, (וגם בראשונה), כל אוביקט בפני עצמו יפה.

אבל - - -
זה צריך להשתלב ביחד.
כרגע זה נראה, אוסף של דברים יפים, שצריכים ללכת ביחד, אבל משום מה הם כל הזמן רבים. (כל אחד מנסה למשוך תשומת לב יותר מחבירו).

בא ונחליט מה העיקר, ומה הטפל, ולפי זה נסדר אותם.

אז ברור שהתמונה של הילד היא העיקר, והיא אכן הכי בולטת כרגע. מצוין.
אבל היא צריכה להשתלב עם הדבש, (100% דבש). אז שמת אותה כטיקט על צנצנת הדבש. אבל עכשיו צנצנת הדבש תופסת הרבה תשומת לב. קצת על חשבון הילד.

אולי כדאי לתת לה קצת שקיפות, או מראה יותר ציורי, כדי שתשב במקום הראוי לה, ולא על חשבון הילד.

נמשיך הלאה. אמרנו טיקט. שייראה כטיקט. אז הכיתוב "100% דבש" צריך להיות על הטיקט. נכון? הוא לא נמצא במקום הנכון, וגם לא במדיה הנכונה. אז או ככותרת! או מודפס על התוית, ולא צרוב על הזכוכית.

ואם כבר טיקט, הייתי אולי עושה את התוית בצורת משושה, כדי שיזרוק עוד קצת לכיוון חלת הדבש. שווה לנסות.

עם מה נשארנו, עם כף הדבש והתפוחים. הם מנסים להידחף למרכז הפריים. לא כל כך מצליחים, אבל בכל זאת...

אולי כדאי לרכז אותם בצד, (ימין או שמאל), לתת אוירה של ראש השנה, אבל רק רקע, לא על חשבון התמונה. שלא ידחפו כל כך את הצנצנת. ולא מכל הכיוונים. (גם צילומים לא סימטריים. נכון?).

עבודה יפה.
כתיבה וחתימה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה