15 שעות עבודה על עמוד כזה...

• הוסף לסימניות
לקח לי הרבה זמן...
אשמח לשמוע את דעתכם שמוסיפה המון!!!

picture.php

• הוסף לסימניות
הציורים שלך הולכים ועולים בדרגה
ממש קנאת סופרים...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תותחית..!
אהבתי את המקל :D

• הוסף לסימניות
אני חושב שציור קומיקס בגלל שהוא עמוס בתמונות אמור להיות קליל יותר, קווים פחות רישומיים, פחות השקעה בצבע, יותר בקווים.... זה גם חוסך זמן...

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר

חבל שזה לקח לך כ"כ הרבה זמן. יש שיטות שלומדים במהירות איך לעשות כאלו דברים בצי'ק צ'ק

חבל שכישרון כמו שלך לא נראה הרבה.. בגלל זמן
עם קצת לימוד את תהיי פי מליון יותר מוכרת ומהירה בעבודה כי העמוד הזה מדהים ביופיו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1005815:
אני חושב שציור קומיקס בגלל שהוא עמוס בתמונות אמור להיות קליל יותר, קווים פחות רישומיים, פחות השקעה בצבע, יותר בקווים.... זה גם חוסך זמן...
השקעה בהחלט ניכרת!
אני אוהבת את הסגנון של הקומיקסים המושקעים! מאד יפה!
לא חושבת שזה לא מתאים לקומיקס. (לדוגמא הספר של אברהם זמורה על הבעש"ט. מדהים!)

• הוסף לסימניות
---

סגנון שמתאים לקומיקס או לא מתאים, ממזמן חלף, אם בכלל היה קיים.
זה מאד קשור בטעם ואופי הצייר (ודורש הציורים)
מה שבטוח שזה בסוף צריך להיות רווחי, בסוף זה אומר שלפעמים (כמדומני שתמיד) ההתחלה היא בגדר השקעה ללא רווחים ע"מ שיכירו אותי ויהנו מיצירותי ואח"כ גם יחפצו בי בכל תשלום (מציאותי..)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
העבודה מאוד מאוד מושקעת ויפה.
התמונה השניה לא מספיק ברורה לדעתי.אולי צריך לראות יותר את האישון.וגם שיפור במראה האצבעות ישדרג אותה.חוץ מזה מה אומרת הצביעה הורודה ליד המקל?נראה לי לא קשור.

• הוסף לסימניות
ציורים מדהימים!
קצת הפריע לי שרוב הסצנות הם בתקריב, ואין כמעט ציורים שרואים את המרחב מרחוק \ מלמעלה \ למטה וכו'
זה לא קריטי, אבל בהחלט יכול להיות מעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1005815:

כמו שכבר ענו, גם אני אוהבת ציורי קומיקס מושקעים. וגם מתגובות שאני שומעת, אנשים ממש מתלהבים. נכון שבד"כ ציורים כאלו הם עבודת צוות אבל לא תמיד.

נכתב ע"י מוטי הלר;1006000:
מדהים ביותר

חבל שזה לקח לך כ"כ הרבה זמן. יש שיטות שלומדים במהירות איך לעשות כאלו דברים בצי'ק צ'ק

חבל שכישרון כמו שלך לא נראה הרבה.. בגלל זמן
עם קצת לימוד את תהיי פי מליון יותר מוכרת ומהירה בעבודה כי העמוד הזה מדהים ביופיו
תודה. באמת מקווה בע"ה ללמוד עוד תוכנות ושיטות שיקלו ויזרזו את העבודה.

נכתב ע"י רבקיר;1006089:
מדהים! באיזו תוכנה את משתמשת?

הכל במנגה.

נכתב ע"י מיריG;1006401:
העבודה מאוד מאוד מושקעת ויפה.
התמונה השניה לא מספיק ברורה לדעתי.אולי צריך לראות יותר את האישון.וגם שיפור במראה האצבעות ישדרג אותה.חוץ מזה מה אומרת הצביעה הורודה ליד המקל?נראה לי לא קשור.
הצבע הורוד - יפה ששמת לב. כשסיימתי לצבוע את העמוד ראיתי שיש יתר מידי גווני חום והיה חיב לאזן את זה. ככה הרגשתי בכל אופן.

שוב תודה לכולם! על הפרגון וההארות המעולות!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר.
בציור השני לקח לי הרבה זמן להבין מה קורה שם בעצם וגם הפריע לי הפרופורציה בין הפנים ליד.

ועוד משהו ממש בקטנה - הפריע לי קצת שכל הבלונים לרוחב, אולי כדאי שתכניסי קצת קווי אורך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה