כללי 2 בעיות באקרובט (פיטסטופ)

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ PDF עם תוכן בגודל משתנה (לצורך העניין - גמרא), ואני רוצה שכל העמודים יהיו אותו הדבר.
אני מריץ אקשן בפיטסטופ עם גודל מדיה (MediaBox, בכל מכון פלטות המע' משתמשת בהגדרות עמוד שונות, באגפא למשל משתמשים ב-בבלידבוקס. ישנם כמדומני ארבעה סוגי BOX) ע"מ לשנות את גודל המדיה לגודל הרצוי (מסיבות טכניות בעימוד אני מעדיף לא להשתמש בגודל האמיתי), ואח"כ אקשן להתאמת התוכן לגודל המדיה, עם מיקום מרכז-עליון (בפיטסטופ 7 ועלה, או כתיבה ידנית של אקשן גם ב-6.5, ואלי גם ישן יותר).
הבעיה התחילה שאצלנו היהודים יש למ"דים שגורמים למיקום התוכן יותר נמוך מעמודים בלי למ"ד.

אני ראיתי בעבר מישהו שהריץ סקריפט כזה, והמיקום נעשה ביחס לעמודים עם למ"ד - כאילו הוא שם למ"ד לבנה בכל עמוד (והוא לא).
יש למישהו מה לעשות שזה יעבוד גם אצלי?

PROG, יש מצב להעביר הודעה זו לפורום 'תג'?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאין כאן הרבה מומחים לפיטסטופ. אני כעת מתחיל לעבוד עם התוכנה, והייתי מאוד שמח אם היה אשכול מיוחד לתוכנה זו.

• הוסף לסימניות
גרפיקנער: יש ועוד איך.
חיים, נקי כפיים ועוד כמה יודעים את זה מצויין.

• הוסף לסימניות
אני יודע, לכן כתבתי "אין הרבה מומחים".

• הוסף לסימניות
אני מוסיף קו קטן למעלה לפי העמוד עם הלמד (הגדרתי אקשן שבנוי ע"פ קראפים ומחקתי כל הקווים חוץ הקוים האופקיים למעלה) ואחרי הגדרת הBOX הרצוי על כל המסמך (ע"פ העמוד שיש בו הלמ"ד) אני מריץ את האקשן, ורק אח"כ אני מתאים את הטקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלאכה;73011:
איזו גירסה יש לך?
6.5 או 7.01
נכתב ע"י ונתנו10;73048:
גרפיקנער: יש ועוד איך.
חיים, נקי כפיים ועוד כמה יודעים את זה מצויין.
ג"א מצטרף...
נכתב ע"י תג;73066:
אני מוסיף קו קטן למעלה לפי העמוד עם הלמד (הגדרתי אקשן שבנוי ע"פ קראפים ומחקתי כל הקווים חוץ הקוים האופקיים למעלה) ואחרי הגדרת הBOX הרצוי על כל המסמך (ע"פ העמוד שיש בו הלמ"ד) אני מריץ את האקשן, ורק אח"כ אני מתאים את הטקסט.
לא בדיוק הבנתי. אתה יכול להעלות את האקשן?

לכל העוזרים: מאז הפעם האחרונה שנכנסתי לפורום יש לי עדכון;
אני משתמש ב-PDF קרייאטור, וגיליתי שזה תלוי בהגדרות המדפסת, וזה עובד רק ב-6.5, אני אבדוק אם זה עובד ב-5 ג"כ.
בהגדרות המדפסת יש להגדיר ב'אפשרויות פוסטסקריפט-הורדת גופני טרוטייפ-אוטוטמטי', ולא 'קו מתאר'.
יש לסגור ל-PDF עם הPDF קרייאטור ולא עם הדיסטילייר.
אין לי נתונים נוספים שיכולים להצביע על הבעיה.

• הוסף לסימניות
1. אני הולך לעמוד שיש אות ל' בכותרת.
2. בוחר את הטקסט עם החץ של פיטסטוף ע"י CTRL+A.
3. נכנס לPITSTOP GLOBAL CHANGE (תמונה הבא).
4. בוחר BLEED BOX (תמונה הבא).
5. GRAB, כדי להתאים את הגודל של הBLEED לטקסט נבחר.
צפה בקובץ המצורף 6382

6. מריץ את האקשן כדי לשום קו למעלה: צפה בקובץ המצורף 6383

שים לב, אי אפשר לעשות BLEED BOX יותר קטן מTRIM, לכן יש להקטין קודם הTRIM ורק אח"כ להריץ את הגודל של הBLEED

קבצים מצורפים

• Crop lines (bleed).zip
    KB 1.6 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה