כללי 2 לוגואים 1.למדרשה לסטודנטיות 2.לבית מדרש לסטודנטים

• הוסף לסימניות
כמובן שמדובר באותו "גוף" שיש לו שתי שלוחות...
אבל אחד צריך לדבר לבנים והשני לבנות
הרעיון הוא בתי מדרש שהם בתוך המכללה באריאל
זה אמור לשדר "מקום של שפיות" בתוך האקדמיה
כמו בית (יותר לבנות) מקום מזמין, מקבל, מקום שאפשר להתמלא ממנו
ולהיפגש עם התורה ועם עצמך דרכה במבט פנימי ומעמיק
קהל היעד הוא סטודנטים (ראש צעיר) ומגוון מאוד מדתיים מבית-מסורתיים-חילונים
בקיצור,
אשמח לשמוע את חוות דעתכם
תודה!
יום נהדר

קבצים מצורפים

• נצר אריאלjpg.jpg
    KB 505.4 · צפיות: 20
  • עוז רועי.jpg
    KB 354.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בנצר אריאל אהבתי את 2, אבל זה לא מרגיש כמו בית, אלא יותר רוחניות וכו'.

• הוסף לסימניות
חלק גדול מהעיטורים מזכיר לי מאוד צורת עין, ולכן מיד זה קישר אותי למיסטיקה

• הוסף לסימניות
משהו קצת קר בלוגויים צריך לתת יותר חמימות... במיוחד בלוגו של עוז רועי

• הוסף לסימניות
קודם כל - כרגיל,מאוד מאוד יפה ומיוחד! מס' 3 ב"נצא אריאל" ו2 "עוז רועי" לדעתי טובים מאוד. אהבתי את העיצוב לגבי המסר- לי הוא מובן בכך שהעיגול הפנימי אמור לסמל את ה"מקום של השפיות" בלב האקדמיה ומוטיב העין את ההתבוננות הפנימית, תקני אותי אם אני טועה. השאלה היא.. האם כולם יבינו?
חלק גדול מהעיטורים מזכיר לי מאוד צורת עין, ולכן מיד זה קישר אותי למיסטיקה
נראה לי שזה היה מכוון כיוון שיש כאן פניה לקהל יעד שמחפש את עמקות התורה והפן הרוחני, מיסטי- ושוב. תקני אותי אם אני טועה (-: זאת הבנתי על פי ההגדרה:
ולהיפגש עם התורה ועם עצמך דרכה במבט פנימי ומעמיק
קהל היעד הוא סטודנטים (ראש צעיר) ומגוון מאוד מדתיים מבית-מסורתיים-חילונים

בסה"כ לטעמי מקסים. לגבי הבנת המסר וכו' זה כבר נתון לפרשנויות שונות. המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה