סלח לי אין לימושג מה היה אבל אף פ'ם אל תסמוך על ג'מיני בנושאים אלו...ג'ימני
נכון לרגעים אלו (ליל ה-5 בפברואר 2026), התמונה מתבהרת:
קולות הנפץ העוצמתיים שנשמעו בו-זמנית בירושלים, בית שמש, אשדוד וגוש דן, מקורם אכן בבום על-קולי כתוצאה מפעילות של חיל האוויר.
הנה הפרטים המאומתים:
בשורה התחתונה – אפשר להירגע, מדובר ב"שגרת" פעילות ביטחונית בשמי הארץ.
- מה קרה: מטוס קרב חצה את מהירות הקול בגובה רב. תנאי מזג האוויר והעננות הלילה גרמו להדף להישמע חזק מהרגיל ולהתפשט על פני שטחים נרחבים.
- הדיווחים בשטח: תושבים דיווחו על רעדה בחלונות ובדלתות, מה שעורר בהלה ראשונית, אך אין מדובר באירוע ביטחוני (ירי או פיצוץ מטען).
- אירועים נוספים הלילה: מוקדם יותר הלילה נשמע פיצוץ בקריית ים, אך הוא היה אירוע פלילי מקומי ומבודד שאינו קשור לרעש שנשמע במרכז ובדרום.
- מצב כוננות: לא הופעלה שום התרעה של פיקוד העורף ואין הנחיות חדשות.
מה שצריך ללמוד ממנו זה לחרטט בביטחוןסלח לי אין לימושג מה היה אבל אף פ'ם אל תסמוך על ג'מיני בנושאים אלו...
אוי איזה מר זה...
לילה שלם לא ישנתי כי הוא עדכן אותי באיזה משהו שלא היה ולא נברא
ממש אין לי בעיה שתירגע ממנו אבל ממש ממש לא להאמין לו....
סלח לי אין לימושג מה היה אבל אף פ'ם אל תסמוך על ג'מיני בנושאים אלו...
אוי איזה מר זה...
לילה שלם לא ישנתי כי הוא עדכן אותי באיזה משהו שלא היה ולא נברא
ממש אין לי בעיה שתירגע ממנו אבל ממש ממש לא להאמין לו....
לא מחייב שזה שגוי כי אולי הוא הצליח לנחש נכון
לא מחייב שזה שגוי כי אולי הוא הצליח לנחש נכון
כן טוב שעשה מה שעשה לכתוב את האמת שג'מיני פשוט המציא...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים