2 קולאזים של ילד מתוק

• הוסף לסימניות
מה יש לכם לומר?
קטילות ופירגונים יתקבלו בברכה...
הא.. וגם הצעות ייעול...

• הוסף לסימניות
הראשונה חמודה מאוד, קצת צפוף בעיקר משמאל ומלמטה.

חיתוך הידיים קצת מציק אבל לא קריטי.

השניה מבולגנת לי בעין, לא מוצא שם מנוחה.

• הוסף לסימניות
אמהלה, זה נראה לי הבן של חברה שלי. הוא דומה לה 2 טיפות מים....

• הוסף לסימניות
התמונות שבעליונה מאוד יפות והצורה הזו לא מחמיאה כ"כ, אפשר (לדעתי) להוציא מהן יותר.

• הוסף לסימניות
יש משהו קצת תלוש, יכול להיות שהתמונות יפות כל אחת לעצמן, אבל הקולאז' הורס אותן.
הייתי מנסה לעשות קולאז' של ריבועים, ולראות איך זה מתקבל, בלי טשטושים מיותרים. (אני מדברת על הראשון)
הבן של שריתי?

• הוסף לסימניות
מצולם וערוך מקסים, והילד מתוק עם הבעות .... :)
לענ"ד הלא גרפית, בראשונה אולי כדאי להגדיל את התמונה השמאלית העליונה כמו זו התחתונה ולמקם אותה יותר ימינה, שיצרו חצי עיגול. בתמונה הגדולה של הילד נראה לי שחסרה קצת תאורה על הפנים.
ובשניה הצילום מושלם, נראה לי שבעריכה ניהיה קצת אובך מסביב לראש של הילד בתמונה האמצעית, ולגבי הקומפוזיציה, אם הלכת על סימטריה אז עד הסוף שהשולחן יהיה באמצע והתמונות מסביב שתיים בצדדים ואחת למעלה באמצע, או ללכת על קו אחר ואז השולחן לגמרי בצד התמונה העומדת במרכז, תמונה אחת על השולחן וזאת שעכשיו בימין למקם הכי בשמאל. זאת היא רק הצעת הדיוט !

• הוסף לסימניות
יש לי עוד הרבה ללמוד בעיצוב קולאז'ים...
יש כללים בזה?

• הוסף לסימניות
עיצוב קולאז'ים לדעתי העניה, הוא עינין של גרפיקאים.

להקפיד על כללי הקומפוזציה זה העיקרון הראשון.

• הוסף לסימניות
צודקת! מחכה לשלב שאוכל להעביר את העבודה הזו לגרפיקאית...
בד"כ אני מכניסה 2 קולאזים באלבום,לקוחות מאד אוהבים את זה והרבה זה בסיגנון הזה
זה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
אכן, הסגנון הזה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
התמונות יפיפיות כל אחת לבד לא אוהבת את הקולזים זה מאוד קיצ'
לא קלאסי
מאבד את החן של כל תמונה
לדו' השילובים עם השטיח הורס את היופי של התמונות המקסימות האלו
קומפוזיצה זה נושא בפני עצמו ובתמונה הראשונה יש שגיאות בנושא

• הוסף לסימניות
(השניה מבולגנת לי בעין, לא מוצא שם מנוחה.[/QUOTE])

נראה לי שהבלאגן בעין נוצר מזה שהצילום קצת מלמעלה ולא בגובה העניים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה