אימהלהכל מיני סכנות... (גיל גיל וסכנותיו הפיזיות/הנפשיות/הרוחניות)
זה אזהרה שכבר כמה וכמה פסיכולוגיות אמרו לי בהקשרים שונים.
אכן , לא ישנה בנחת... ממש לא רגועה...אני לא הייתי ישנה בנחת בידיעה שהילדים קומה מעלי...
לדעתי ממש חשוב שחדר ההורים יהיה ליד חדרי הילדים, כאשר יש עדיין ילדים קטנים.
גם ילד בן 5 יכול להתעורר בלילה בבכי וצריך הרגעה של אמא.
מאמינה שיהיה כאלו שיגידו שאצלם לא קרה כלום מידיעה וכו', אבל א' כל- גם ילד באותו בית לא תמיד יודע על נזק שקרה, ב' כל אני מכירה כל מיני מקרים אחרים ומאמינה שלא רק עליהם מתבססים אנשי חינוך ופסיכולוגים כשהם אומרים שההורים צריכים להיות למעלה.אימהלה
הלחצת
אצלנו זה למטה
התינוק התורן ישן למטה עד איזה גיל שנתיים+
אני מאוד לא אוהבת את זה
אבל מסובך לשנות
וממש הלחצת אותי..
אחנו לא יודעים מה המצב והמרקם המשפחתי שלכם, אבל בגדול בלי להיכנס לפרטים ממליצה על יחידה + שרותים ואמבטיה למעלה ושרותים עם מקלחת למטה.אני רואה שאתם בעניין, עזרתם לי מאוד.
מה עדיף מבחינת חדרי השירות
אחד בכל קומה +אמבטיה
או יחידת הורים ואז יש גם אמבטיה נוספת בנפרד למעלה ולמטה?
יש לך מקורות מידע שאני יכולה לקרוא על הנושא?מתבססים אנשי חינוך ופסיכולוגים כשהם אומרים שההורים צריכים להיות למעלה.
לדעתי כמה שיותר, יותר טובאני רואה שאתם בעניין, עזרתם לי מאוד.
מה עדיף מבחינת חדרי השירות
אחד בכל קומה +אמבטיה
או יחידת הורים ואז יש גם אמבטיה נוספת בנפרד למעלה ולמטה?
לא.יש לך מקורות מידע שאני יכולה לקרוא על הנושא?
קודם כל תשני טוב.אכן , לא ישנה בנחת... ממש לא רגועה...
אבל ההרגל... עשה את שלו.
יש פה מישהו שיכול להרגיע אותי? מניסיון?
או: עד כמה קריטי לשנות את זה בדחיפות?
(הבעיה היא שזה לא ממש תלוי בי..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים