כללי 2 שאלות באינדזיין

• פותח הנושא esy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה, התעוררו לי 2 שאלות אשמח לקבל תשובות בענין
1. השתמשתי בפקודה של text veriables לכותרות
קבעתי ככותרת ראשונה/אחרונה סטייל של character
זה עובד מצוין, אבל אני מעוניינת רק במילה הראשונה של הסטייל ולא בכל השורה.
איזו פקודה אני אמורה לתת לאינדזיין שתבין לקחת רק את המילה הראשונה מהסטייל שבחרתי.
2. הכנתי מודעות פרסומת באינדזיין ושתלתי אותם בקובץ העימוד שגם הוא באינדזיין, (ע"י העתק/הדבק)
האם יש אפשרות ליצור לינק בין הקובץ המקורי לעימוד ע"מ שאם יהיו שינויים במודעה, היא תתעדכן ישר בעימוד

תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
1. אם הבנתי נכון, והמטרה היא ליצור CHARACTER STYLE שיחיל עצמו רק על מילה ראשונה בשורה -

אולי אפשר לתת סטייל של פסקה ולא של CHARACTER, ואז אפשר להגדיר NESTED STYLE שיחיל את הCHARACTER STYLE רק על האות הראשונה בשורה.

• הוסף לסימניות
2.במקום העתק/הדבק כדאי לסגור את הפרסומת לPDF ולהשתיל אותה בעימוד ע"י PLACE - מקם. אח"כ אם מבצעים שינויים בפרסום המקורי, שומרים שוב על אותו שם, ובעימוד - מעדכנים את הקישור.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה

אולי לא הבהרתי את עצמי טוב, מה שייצרתי, זה כותרת לעמוד על בסיס ה"קרקטר" סטייל. ובכותרת אני רוצה רק את המילה הראשונה,
עכשיו בקשר לשאלה השניה, ניסיתי לפעול באופציה הזו, רק שבדף הפרסומת יש לי עוד אוביקטים שלא קשורים למודעה, וביצוא לפידיאף אין אפשרות לבחור את מה לייצא.

אשמח לקבל תשובות לשאלות הנ"ל

• הוסף לסימניות
אנא, נסו לעזור -

זה דחוף מאד

• הוסף לסימניות
אולי תעלי דוגמא מה את מתכוונת כותרת של העמוד על בסיס קרקטר סטייל. ורק במילה הראשונה. אני לא מצליחה - ואם לא עונים, אז אולי גם אחרים - לדמיין למה הכוונה.

ובקשר לפידיאף ג"כ תסבירי שוב.

• הוסף לסימניות
עפרה תודה על הרצון,
אז ככה, נתחיל מהסוף.
אני צריכה ליבא קובץ שיצרתי באינדזיין (נקרא לו קובץ 1), לקובץ אחר (נקרא לו קובץ 2).
בקובץ 1 יש לי 2 עמודים, עמוד הסבר, ועמוד מודעה
נכנסתי לקובץ 2 ועשיתי קונטרול די לקובץ 1, בחרתי רק בעמוד של המודעה שהוא 2, המודעה הגיע אבל עם תיבה בגודל עמוד. אני צריכה את המודעה בדיוק בגודל הנטו שלה. יש לי הרבה קבצים כאלו ואין לי אפשרות לעבור אחד אחד ולהתאים את המסגרת לגודל המודעה.
האם יש משהו שיגרום לאינדזיין לייבא את המודעה בדיוק!!! בגודל שלה (גם המסגרת)
טוב, אני מקווה שזה ברור עכשיו.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מקובץ לקובץ באינדיזיין
עושים קונטרולC קונטרולV
ואם רוצים במדויק
אלט שיפט קונטרול V
מעבר בין קבצים קונטרול טאב

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת...

ורד, היא רוצה לינק, לא העתק הדבק. ועם כל זאת לא לעמוד שלם. אולי מישהו אחר יידע.

• הוסף לסימניות
לא מובן
תעלה קובץד

• הוסף לסימניות
1. עפרה הרעיון שלך טוב, אבל זה לא יעבוד כי סגנונות מקוננים לא מקבלים את העיצוב השונה כמשהו קבוע. (ולכן גם אי אפשר למצוא אותם בחפש והחלף)
מה שכן אפשר לעשות, זה לבנות סגנון תו חדש שמבוסס עם אותם הגדרות של הסגנון תו שבנית בשביל הכותרת. ועם חפש והחלף להחליף את המילה הראשונה שלו לסגנון תו החדש.
או: אחרי שהוא שם את הכותרת, למחוק בחפש והחלף את כל הטקסט שנמצא בכותרת אחרי המילה הראשונה.

• הוסף לסימניות
רעיון א' הברקה
גם רעיון ב מצוין יש לעשות את זה רק בטקסט וריבל שיש לו סטייל משל עצמו
אבל מה יקרה אם יצטרכו פתאום שתי מילים
כמו חיי שרה ?

• הוסף לסימניות
כשבונים סגנון בשביל הכותרות רצות, משתמשים בהם אך ורק למילים שרוצים אותם.

• הוסף לסימניות
רעיון מבריק

אני רק רוצה להבין יותר,
הרעיון השני של להשאיר רק מילה אחת בכותרת, איך עושים את החיפוש?
בענין הסגנוונת המקוננים אני אנסה זאת

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא מספיק הבנתי

איך עושים חיפוש והחלפה כזה, רק של מילה אחת?

• הוסף לסימניות
קודם כל, שיהיה לך בכותרות סגנון תו או פסקה שזה רק בשביל זה.
אח"כ אתה מחפש:
קוד:
(^.+? )(.+\r)
והחלף עם:
$1
כמובן שהחיפוש חייב להיות עם הסגנון תו/פסקה שבנית לכותרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה