כללי 2 שאלות באקרובט

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. באחת הפעמים נעלם לי סרגל הכלים הבסיסי (toolbar), ומאז בכל פעם שאני פותחת קובץ אני צריכה להכנס לתצוגה ולסמן לו שלא יהיה מוסתר. איך משנים את זה להיות קבוע?
2. למה עוד משמשת לכם התוכנה חוץ מהצגת קבצי pdf? הבנתי שיש לו עוד שימושים, אשמח אם מישהו יאיר את עיני
תודה

• הוסף לסימניות
2. הוספת והסרת עמודים. שנוי גודל העמוד. המרה לשחור לבן. עשיית סקיצה של גודל העמוד והשוליים כולל מידות לפני השליחה לדפוס. שליחת קובץ PDF פתוח כדי שהלקוח יוכל לסמן תיקונים ולשלוח חזרה. כל זה זה די צדדי. העיקר זה בדיקת קובץ PDF לפני השליחה לדפוס (preflighting).

• הוסף לסימניות
על השאלה הראשונה אין לי תשובה מלומדת שתפתור את העניין.
הייתי מציע לבדוק את מצב התצוגה שמוגדר לתוכנה בתפריט View.

מבחינת השאלה השניה, השימושים הנוספים עבורי הם:
- בדיקת הפלט והפרדות הצבע לפני השליחה לדפוס
- בניית טפסים למילוי מקוון
- הכנת קבצים לתצוגה מקוונת
- חתימה של מסמכים באמצעות ״סימן מים״ כטיוטא
- אופימיזציה של קבצים בהתאם ליעודם

• הוסף לסימניות
1. לכאורה, לשנות את זה כשאין קובץ פתוח באקרובט.

2. המון המון המון דברים. בפרט מאקרובט 9 ומעלה.
הייתי לפני שבוע אצל הרצאה של מישל סורסקי, תותח על (בעיקר בצבעים וכיול מסך אבל ממש לא רק),
ושמעתי ממנו דברים על אקרובט. חלקם עוד לא הספקתי לעכל עד עכשיו.

אבל לפני הכל, באקרובט אתה יכול לטפל בקובץ נקודתית.
לפרק טקסטים ולשנותם, לתקן/להחליף תמונות, ועוד ועוד.

• הוסף לסימניות
בדיקת אובר פרינט ופלט לפני דפוס - בודאי, שכחתי לכתוב, וגם פרפלייט.
אפשר ברשותך הגדרה פשוטה יותר לטפסים במילוי מקוון? האם אלו טפסים באינטרנט, ידעתי שבונים אותם כחלק מהאתר.
שוב תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;588963:
2. הוספת והסרת עמודים. שנוי גודל העמוד. המרה לשחור לבן. עשיית סקיצה של גודל העמוד והשוליים כולל מידות לפני השליחה לדפוס. שליחת קובץ PDF פתוח כדי שהלקוח יוכל לסמן תיקונים ולשלוח חזרה. כל זה זה די צדדי. העיקר זה בדיקת קובץ PDF לפני השליחה לדפוס (preflighting).

הוספה והסרה של עמודים, שינויי גודל וכו' זה צדדי בעיניך? לדעתי אלו שימושים חשובים לא פחות מאשר בדיקת הקובץ (למרות שאולי כל קובץ ראוי לבדוק, אבל לא בכל קובץ צריך לבצע שינויים כאלו)

שימושים נוספים:

אופטימיזציה של הקובץ
באקרובט X - יצירת תיק עבודות מגניב

• הוסף לסימניות
המון המון המון דברים. בפרט מאקרובט 9 ומעלה.
הייתי לפני שבוע אצל הרצאה של מישל סורסקי, תותח על (בעיקר בצבעים וכיול מסך אבל ממש לא רק),
ושמעתי ממנו דברים על אקרובט. חלקם עוד לא הספקתי לעכל עד עכשיו.
מאד מענין אותי לדעת לגבי כיול מסך וצבעים, איפה אפשר ללמוד?

אבל לפני הכל, באקרובט אתה יכול לטפל בקובץ נקודתית.
לפרק טקסטים ולשנותם, לתקן/להחליף תמונות, ועוד ועוד.

את כל זה אני עושה בתוכנת המקור (אינדיזיין, אילוסטרייטור) מתי יש צורך לטפל בזה דרך אקרובט?
לכאורה, לשנות את זה כשאין קובץ פתוח באקרובט.
ניסיתי לשנות כשאין קובץ פתוח, ואז לסגור ולפתוח קובץ - לא עזר.

אופטימיזציה של הקובץ
באקרובט X - יצירת תיק עבודות מגניב
אפשר הסבר בבקשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;589196:
הוספה והסרה של עמודים, שינויי גודל וכו' זה צדדי בעיניך?

רק מבחינת השימוש האישי שלי בפונקציות אלו יחסית ל-preflight!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה