2 שאלות בפרימייר

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. היכן נמצאות שיטות שילוב ב Cs3? אצלי ב 6Cs זה נמצא ב opacity.
אשמח לשמוע ממישו שמכיר את הגרסה הישנה.
2. יש לי סרט של שעה כולו באידיש אני צריכה לתרגם אותו לעיברית.
האם יש דרך לתרגום חוץ מיצירת טיטליים? זה פשוט הזוי לעשות את זה אחד אחד..
מדובר ל שעה!!!!! התחלתי 10 דקות- טרוףףף. :eek:
מצד שני איך יוצרים סרטי תרגום אולי בתוכנה אחרת??
יש לזה דרך שונה חוץ מיצירת מאות טיטליים? :confused:

אשמח לעזרתכם-
תודה לכולם :)

• הוסף לסימניות
ב CS3 עדיין לא היו שיטות שלוב בפרימייר.

• הוסף לסימניות
אני אישית יוצרת כיתוביות בפ"ש בשכבות נפרדות, לפי הסדר,
מביאה את הקובץ לפרימייר בשכבות,
מניחה את כל השכבות בבת אחת - שכזכור מסודרות לפי הסדר, בערוץ העליון,
ואז עובדת ומתזמנת לפי מרקרים.
(יש שיטה לעשות את זה באקסל ולהריץ בפ"ש, אני אישית לא התחברתי, אבל ניתן לעשות חיפוש בפרוג, העלו פה פעם את השיטה.
זה רק חוסך את הקלדת השורות בפ"ש, במקום זה מקלידים באקסל ומריצים לשכבות בפ"ש ע"י פקודה אוטומטית.)

• הוסף לסימניות
באמת פרימייר לא מתאימה לדברים כאלה, יש תוכנות הרבה יותר מתאימות לתרגום, אפילו חינמיות אם איני טועה, אם אני זוכר נכון התוכנה BS Player עושה את זה יותר טוב

• הוסף לסימניות
בקשר לכיתוביות,
האשכול שמדבר על הנושא - http://www.prog.co.il/showpost.php?p=712663&postcount=34
זה קצת מסובך ללמוד את זה, לוקח כמה דקות, אך זה מאד משתלם, מאז עבודה על כיתוביות לוקחת עשירית זמן.

קרדיט לחיה דרליך שהסבירה באשכול בסבלנות מדהימה לכולם!
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה