2 שאלות ב-2 נושאים...

• הוסף לסימניות
1.איך אפשר שלא ישפך,יצא ויכתים מילוי של עוגות שמרים. אני סוגרת את הבצק מכל הצדדים ובכל זאת ת-מ-י-ד העוגה מרוחה בשוקולד או קינמון וכו' בתחתית, כי המילוי 'ברח'.
יש לכם עצה לזה?

2.פתאום עכשיו צלצל לי הפלאפון והופיע על הצג מספר ארוך שמתחיל ב-00. לאור האשכול שהיה ונגוז על הדרום, מה עלי לעשות, להרים ולומר מיד "שו הדא?" :eek:או לא להרים.:confused:
בסוף יתברר שזו חברה שלי מחו"ל:eek:

• הוסף לסימניות
1.פשוט לא למלא יותר מידי למרוח שכבה אחידה
לגלגל ובקצוות להדק כך אני עושה ויוצא מעולה
2. לא לענות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי 4;905977:
1.פשוט לא למלא יותר מידי למרוח שכבה אחידה
לגלגל ובקצוות להדק כך אני עושה ויוצא מעולה
2. לא לענות :)
1. זה פחות טעים כשיש פחות מילוי
2. ואם זה מפעל הפיס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;905979:
1. זה פחות טעים כשיש פחות מילוי
2. ואם זה מפעל הפיס?

נכון, אם ממלאים בצורה נכונה ואחידה ומהדקים היטב בקצוות
זה לא אמור לגלוש החוצה...
אני משתמשת גם בפצפוצי שוקולד לא מלכלך ומאוד טעים
ואם את משתמשת באבקת קקאו קינמון וכו' תברשי קלות את העלה המרודד
בשמן והמילוי "ידבק" ותהדקי היטב בקצוות כך אני עושה ויוצא מעולה!

בכאלה שעות יש להם נציגים הזוי במקצת...

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע מתכון לידי,אבל התפרסם לפני שנה +מתכון בהמודיע שכלל מילוי שוקולד קרמי שעשוי עם אינסטנט פודינג וניל.המרקם לא נוזלי ויש לזה אפקט מצויין שנשמר בתוככי העוגה פנימה.
עשיר מאד.

לא יודעת אם נכתב כבר, מוסיפים גם ריבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;905973:
1.איך אפשר שלא ישפך,יצא ויכתים מילוי של עוגות שמרים. אני סוגרת את הבצק מכל הצדדים ובכל זאת ת-מ-י-ד העוגה מרוחה בשוקולד או קינמון וכו' בתחתית, כי המילוי 'ברח'.
יש לכם עצה לזה?

2.פתאום עכשיו צלצל לי הפלאפון והופיע על הצג מספר ארוך שמתחיל ב-00. לאור האשכול שהיה ונגוז על הדרום, מה עלי לעשות, להרים ולומר מיד "שו הדא?" :eek:או לא להרים.:confused:
בסוף יתברר שזו חברה שלי מחו"ל:eek:

פראנויות ,זה גם סוג של פוסט טראומה אחרי הלחימה...;)

• הוסף לסימניות
יש סכין ארוך עם ידיות משני הצדדים, חותכים בהורדת הסכין בפעם אחת את כל האורך הרצוי, וכך זה מונע מריחות מיותרות...
טוב במיוחד לתבניות מרובעות... אך נראה שם לזה זה יועיל..
להשיג ( כמדומני) ב'קשת' בצומת בר אילן..

• הוסף לסימניות
בקשר לשאלה 2, גם לי זה קרה בזמן המלחמה, וכמובן נבהלתי כהוגן ולא הרמתי, התברר שכפי הנראה זה היה חברת חשמל,או בזק, לא זוכרת בדיוק.(שמעתי אח"כ הודעה בתא קולי).
אז תנסי להזכר אם לא שלמת איזה חשבון לאחרונה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;906001:
יש סכין ארוך עם ידיות משני הצדדים, חותכים בהורדת הסכין בפעם אחת את כל האורך הרצוי, וכך זה מונע מריחות מיותרות...
טוב במיוחד לתבניות מרובעות... אך נראה שם לזה זה יועיל..
להשיג ( כמדומני) ב'קשת' בצומת בר אילן..

לא הבנתי למה מיועד הסכין בדיוק?לחיתוך העוגה???

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך את מכינה את המילוי אבל הוא לא אמור להיות נוזלי ולהישפך לצדדים...

לגבי תחתית העוגה, אפשר לרדד את הבצק לעובי מעט ותר עבה כך ש"יתפוס" את המילוי ולא יקרע ויגרום לו לצאת החוצה..
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
1. גם לי זה קורה, בעוונותי לא עלה בדעתי לחפש שיטות לצמצום התופעה.
2. סכנה, אל תעני! הם עלולים לשלוח טיל דרך הטלפון.
(:):eek::))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה