כללי 2 שאלות דחופות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחופה להביא היום לדפוס קונטרס
ויש לי 2 בעיות:
1. אני צריכה שכל תחילת פיסקה תהיה גדולה יותר ובולד
לא הצלחתי לבצע את זה. אם יש מי שעשה זאת שיפרט לי בדיוק את השלבים, איפה פיספסתי?

2. בסגירה לpdf גם דרך print to file וגם דרך export הוא מפסיק לקראת הסוף ולא ממשיך. (ניסיתי מס' פעמים).
אציין שאין בקובץ תמונות או לינקים אלא הקובץ הוא טקסט בלבד המיובא מוורד.

אם אפשר כמה שיותר מהר
אני ממש תקועה...

• הוסף לסימניות
נו....
איפה המומחים שלנו?
עדיין לא התעוררו?

• הוסף לסימניות
1. ניסית להגדיר את הדברים ב"סגנונות פסקה" תחת "אות פתיח וסגנונות מקוננים"?
2. נסי להדפיס לקובץ Post Script וממנו לסגור לPDF.
לי זה עזר בבעיה דומה לפני יומיים.

• הוסף לסימניות
1. בחרי את המילה הראשונה שאת רוצה להגדיל, הגדילי אותה לפי טעמך.
2. צרי מהמילה שעיצבת "סגנון תו", (כעת אם אתה רוצה את יכולה כבר למחוק את העיצוב של המילה ולהחזיר אותה למצב הקודם)
3. להכנס לסגנון הפסקה, תחת לשונית אות פתיח וסגנונות מקוננים, תלחצי שם על NEW, יפתח לך שורה למטה, תבחרי מהרשימה את הסטייל שיצרת בשלב 1, בברירת מחדל זה כבר מוגדר על המילה הראשונה בפסקה. תוכלי לשנות שם כל מיני הגדרות.

בעיקרון זהו.

הבעיה השניה,
תוסיפי מדפסת וירטואלית מסוג Scitex Dolev 800 PSL2,
תדפיסי למדפסת הזו, ובשורה של הPPD תסמני את השורה ADOBE PDF, ותדפיסי.

מקוה שעזרתי
הכל נכתב מהזכרון.
סליחה על אי הדיוק

• הוסף לסימניות
תבדקי בקובץ הרשימות שנוסף בשעת סגירה באיזה עמוד הבעיה ומה הוא כותב, יכול להיות שהפונט לא תקני, ולכן הסגירה נתקעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה