2 שאלות לגבי אורחים לא רצויים

• הוסף לסימניות
אצל שניים מקרובי משפחתי התאזרחו אורחים לא רצויים ואנחנו מבקשים מאד מבעלי נסיון המלצות איך להתפטר מהם.

1. צרצר שמסתובב בחדרי הבית, כל לילה מתחיל לצרצר בחדר אחר, ניסינו לרסס אותו במקום שציצר אך ללא הועיל.

2.קרציות בחדר השינה, כבר בערך חודש וחצי. החדר רוסס ע"י מדביר מקצועי 3 פעמים, בינתיים ללא תוצאות. המצעים נזרקו לפח אך כנראה שהקרציות עברו למזרון ואולי אפי' למיטות עצמן. אם מישהו עבר ניסיון והתפטר מהם נודה לו מאד אם יגיב.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ואצלינו יש עכשיו חומיינים:eek:. מכירים???
מעופף מזעזע!!! עם ריח..
באמת זוועת עולם. נראה לי שאין לזה תרופה למכה הזותי. הא?

• הוסף לסימניות
מה קרה לכם השתגעתם?? כל שבוע יש אשכול חדש על חרקים אולי כדאי לפתוח "פורום חרקים"... הוא יהיה הכי פעיל נראה לי:rolleyes::rolleyes:

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה עם "האורחים":p:p:p

• הוסף לסימניות
לגבי הצרצר: גם אנחנו "נהנינו" מביקור קרוב משפחה של הנ"ל. איתרנו אותו (קצת קשה) הרמנו אותו ואפשרנו לו צניחה חופשית מהחלון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיש;640470:
2.קרציות בחדר השינה, כבר בערך חודש וחצי. החדר רוסס ע"י מדביר מקצועי 3 פעמים, בינתיים ללא תוצאות. המצעים נזרקו לפח אך כנראה שהקרציות עברו למזרון ואולי אפי' למיטות עצמן. אם מישהו עבר ניסיון והתפטר מהם נודה לו מאד אם יגיב.

עכשיו מתברר שכנראה מדובר בפשפשי המיטה ולא בקרציות. מישהו התנסה, מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
לא התנסינו אישית ב"ה, ושלא נדע מצרות אלו -
אבל מנסיון קרובים - זרקו את המיטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;640718:
לא התנסינו אישית ב"ה, ושלא נדע מצרות אלו -
אבל מנסיון קרובים - זרקו את המיטות.

מחמת הדחיפות אני שואלת שוב - יש עוד מישהו שהתנסה ורוצה להגיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיש;640561:
עכשיו מתברר שכנראה מדובר בפשפשי המיטה ולא בקרציות. מישהו התנסה, מישהו יודע?

אם אני זוכרת נכון מימי בצבא, נראה לי שנפט מתפטר מפשפשים.
אבל אני לא בטוחה. כדאי לשאול מדבירים.

• הוסף לסימניות
פישפישים לפי מה שאני יודעת ממקרה של חברה אין איך להתפטר מהם צריך לזרוק את המיטות מהר כי זה דבר שמתפשט ונכנס לכל מקום..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חברה, לא להתבלבל יש מזיקי עץ, ויש פשפשים, אני לא חושבת שצריך לזרוק את המיטות.
למיטב ידיעתי יש חברות הדברה מקצועיות, שיש להם הדברה מיוחדת עבור פשפשים, זה לא הדברה רגילה, - לפעמים צריך לחזור על הפעולה פעמים, ולהרתיח עד כמה שאפשר את כל המצעים וכד'..

• הוסף לסימניות

מלכודת דבק מיוחדת ללכידה של פשפשי מיטה במקומות רגישים - כלי לניטור ובקרה ממדרגה ראשונה בבתי מלון ובתי חולים ובמקומות רגישים אחרים
₪ 4.50
₪ 3.00

מלכודת ניטור למיטות כנגד פשפשי מיטה

מלכודת מהפכנית זאת נחשבת הטובה מסוגה כיום ללכידה מוקדמת של פשפשי מיטה אשר עולים או ורדים ממיטות - כלי ניטור ממדרגה ראשונה לבתי מלון ולחדרי שינה מיבוא בלעדית ע"י חברת נורון
(עולה 140)

(כך זה נראה...איכס...)

.
0000453.jpeg

זה הפתרון שמצאתי בגוגל.
קישור לאתר:http://www.yaroklogic.com/category/60-bed-bugs-.aspx

או לעשות הדברה כימיקלית.אבל בשום מקום לא היה רשום-לזרוק את המיטות...
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
נכון. אני זוכרת, כשהייתי ילדה התאזרחו בספות פשפשים ולאחר תקופה של נסיונות עקרים להפטר מהם, פשוט, זרקנו אותם ואת המכה גם יחד, לצמיתות.
הן כבר היו ענתיקות בלאו הכי.

• הוסף לסימניות
אמאלה פעם ראשונה שאני שומעת על התופעה הזו! איך זה קרה?? ואיך אתם ישנים בכלל???

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע התארח בגינה שלנו צרצר שלא נתן לנו מנוחה
בעלי ירד באמצע הלילה כדי למצוא אותו ולרסס עליו כל רסוס לא עזר, בסופו של דבר הסנץ מוריץ עזר רסוס קצר לכיוון הקול ונגמר כל הספור.

• הוסף לסימניות
אחרי כזו תמונה, כל אחד היה זורק את המיטות. איככככס איך אפשר לישון על כזו מיטה.
אגב, היה לא מזמן כתבה על פשפשים או קרציות, [לא זוכרת בדיוק] ב'משפחה'.
והיה כתוב שההדברה שלהם היא ע"י חימום החדר לטמפרטורה מסוימת. [די גבוהה], ויש חברות שמתמחות בזה.
צריך לעשות את זה כמה שיותר מהר, כי הם מתפשטים ועוברים אח"כ למשקופים, נכנסים למזוודות,
ו... הופה למשפחה הבאה.
אי אפשר להתפטר מהם כמעט. השיטה של החימום היא שיטה די חדשה, כך שאולי עם חיפוש בנט תמצאו מידע מפורט יותר.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
בעקרון DTT אמור להתמודד איתם.

ולגבי צרצר אחד שהתנחל יום אחד בביתנו ואיים להוצאני מדעתי,
הלכתי אחרי הקול עד שזיהיתי אותו בחריץ אחד המדרגות (פנימיות)
ריססנו שם עד שכבודו יצא מן החריץ ונרמס בעקב הנעל.

עם צרצר רצוי להתמודד מייד אחרת התוצאות לא נעימות בעליל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;642248:
בעקרון DTT אמור להתמודד איתם.

ולגבי צרצר אחד שהתנחל יום אחד בביתנו ואיים להוצאני מדעתי,
הלכתי אחרי הקול עד שזיהיתי אותו בחריץ אחד המדרגות (פנימיות)
ריססנו שם עד שכבודו יצא מן החריץ ונרמס בעקב הנעל.

עם צרצר רצוי להתמודד מייד אחרת התוצאות לא נעימות בעליל!

לגבי הצרצר נכון לעכשיו כנראה החליט לגוון והלך לחפש בית אחר..
לגבי הפשפשים, נעשה ריסוס נוסף ותתפללו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה