מידע שימושי 2 שאלות לגבי דרכון

• הוסף לסימניות
אני צריכה לנסוע לאוקראינה בסוף השבוע אבל הדרכון שלי פג התוקף שלו
1. האם יש אפשרות להאריך את תוקף הדרכון בנתב"ג? וכמה זה עולה?
2. יש לי גם דרכון אמריקאי בר תוקף, האם יש אפשרות לצאת איתו ולחזור איתו? והאם יהיה לי בעיה לחזור איתו בגלל הקורונה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות להנפיק דרכון זמני בנתב"ג
לגבי העלות

• הוסף לסימניות
אני צריכה לנסוע לאוקראינה בסוף השבוע אבל הדרכון שלי פג התוקף שלו
2. יש לי גם דרכון אמריקאי בר תוקף, האם יש אפשרות לצאת איתו ולחזור איתו? והאם יהיה לי בעיה לחזור איתו בגלל הקורונה?
תודה מראש
תגיע לשדה תהעופה מספיק זמן לפני הטיסה.
יתנו לך אישור יציאה בדרכון זר, עדיף שתשלם כבר על דרכון חדש ותקבע ור למשרד הפנים למתי שתחזור לארץ כדי שיראו שאתה לא מנצל אותם.
וזה, בשונה מדרכון זמני/דחוף, לא עולה כסף.

• הוסף לסימניות
תגיע לשדה תהעופה מספיק זמן לפני הטיסה.
יתנו לך אישור יציאה בדרכון זר, עדיף שתשלם כבר על דרכון חדש ותקבע ור למשרד הפנים למתי שתחזור לארץ כדי שיראו שאתה לא מנצל אותם.
וזה, בשונה מדרכון זמני/דחוף, לא עולה כסף.
תודה רבה
זה קצת מלחיץ אותי אולי זה לא יעבוד
אם זה לא יעבוד אוכל לקבל דרכון זמני בתשלום?

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אפשר לעשות דרכון זמני בשדה
ואפשר לעשות דרכון זמני במשרד הפנים בהצגת כרטיס טיסה מוזמן

• הוסף לסימניות
תודה רבה
כן.
אבל זה בטוח יעבוד.
לא שמעתי על אחד שהיה לו דרכון זר ולא נתנו לו. (אלא אם כן זה היה כבר פעם שניה...)

• הוסף לסימניות
כן.
אבל זה בטוח יעבוד.
לא שמעתי על אחד שהיה לו דרכון זר ולא נתנו לו. (אלא אם כן זה היה כבר פעם שניה...)
הייתי היום במשרד הפנים וקבלתי בקלות אישור מעבר בדרכון זר
היות שיש עוד יותר מ 48 שעות לפני הטיסה אפשר לעשות את זה בכל סניף של משרד הפנים. החל מ48 שעות לפני הטיסה עושים את זה רק בנתב"ג
תודה רבה על כל הסיוע!

• תודה
Reactions: mum
  • הוסף לסימניות
הייתי היום במשרד הפנים וקבלתי בקלות אישור מעבר בדרכון זר
היות שיש עוד יותר מ 48 שעות לפני הטיסה אפשר לעשות את זה בכל סניף של משרד הפנים. החל מ48 שעות לפני הטיסה עושים את זה רק בנתב"ג
תודה רבה על כל הסיוע!

סליחה על ההקפצה...
לפי איזה מס' דרכון הזמנתם את הכרטיס טיסה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה