דרוש מידע 2 שאלות קטנות בקו ימות המשיח

• הוסף לסימניות
יש לי קו תוכן של ימות המשיח
ויש לי לגביו 2 שאלות:

1. כאשר מתקשרים לקו ומקישים את השלוחה הרצויה
לוקח מספר שניות עד שנכנס לשלוחה (אא"כ לוחצים אחרי מספר השלוחה #)
זה התחיל בעקבות כך שהוספתי שלוחה מספר 10 (עד עכשיו היה לי רק 1-9) ומאז שיש שלוחה דו ספרתית זה קורה
יש דרך לפתור את זה?

2. כאשר אני נכנסת לקו כמנהל כדי לשמוע הודעות שהשאירו לי מאזינים בשלוחה של השארת הודעות
זה נותן לי לשמוע רק 100 הודעות, אם יש יותר מכך אני לא יכולה לשמוע אותן דרך הטלפון
איפה מגדירים את זה אחרת?

תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
1. האם שאלתם את השאלות בפורום של ימות המשיח.
2. לעניין השאלה הראשונה-זה חייב להיות כך על מנת לתת למאזין אפשרות להקיש שתי ספרות של השלוחה הדו ספרתית

• הוסף לסימניות
1. האם שאלתם את השאלות בפורום של ימות המשיח.
2. לעניין השאלה הראשונה-זה חייב להיות כך על מנת לתת למאזין אפשרות להקיש שתי ספרות של השלוחה הדו ספרתית
אני מכירה קווים שיש בהם שלוחות דו ספרתיות וזה לא כך
זה ממש מציק נורא

• הוסף לסימניות
2. כאשר אני נכנסת לקו כמנהל כדי לשמוע הודעות שהשאירו לי מאזינים בשלוחה של השארת הודעות
זה נותן לי לשמוע רק 100 הודעות, אם יש יותר מכך אני לא יכולה לשמוע אותן דרך הטלפון
איפה מגדירים את זה אחרת?

תודה גדולה!
אני לא זוכר בדיוק איזה הגדרה כל דבר.
אבל כמדומני שאם בוחרים בהקלטה והעברה לשלוחה אחרת, אז זה יעבור ללא הגבלה
ואז עושים שלוחה ששם תאזינו להקלטות ותשימו סיסמה על השלוחה הזאת.
וכן יש אפשרות שההודעות מגיעות למייל.

ייתכן ויש אפשרות להקשיב להודעות דרך שלוחת כניסה לניהול ואחרך כך לבחור ב2 ואז את השלוחה ששם מוגדר כהין ההודעות ולהקיש 1 להאזין להודעות.

(איזה סוג שלוחה בחרתם של הקלטות שזה מוגבל ל8?)

• הוסף לסימניות
1. כאשר מתקשרים לקו ומקישים את השלוחה הרצויה
לוקח מספר שניות עד שנכנס לשלוחה (אא"כ לוחצים אחרי מספר השלוחה #)
זה התחיל בעקבות כך שהוספתי שלוחה מספר 10 (עד עכשיו היה לי רק 1-9) ומאז שיש שלוחה דו ספרתית זה קורה
יש דרך לפתור את זה?
יש אפשרות להגדיר כמה שניות המערכת תחכה לראות אם הוא מקיש עוד ספרה.
זה די תלוי בקהל היעד של הקו שלך, כי אם משתמשים בזה גם מבוגרים שלוקח להם יותר זמן בין ספרה אחד לשני, חייבים לתת יותר זמן.
ההגדרה הוא

מקור - https://f2.freeivr.co.il/post/75921

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר בדיוק איזה הגדרה כל דבר.
אבל כמדומני שאם בוחרים בהקלטה והעברה לשלוחה אחרת, אז זה יעבור ללא הגבלה
ואז עושים שלוחה ששם תאזינו להקלטות ותשימו סיסמה על השלוחה הזאת.
וכן יש אפשרות שההודעות מגיעות למייל.

ייתכן ויש אפשרות להקשיב להודעות דרך שלוחת כניסה לניהול ואחרך כך לבחור ב2 ואז את השלוחה ששם מוגדר כהין ההודעות ולהקיש 1 להאזין להודעות.

(איזה סוג שלוחה בחרתם של הקלטות שזה מוגבל ל8?)
זו שלוחה רגילה של הקלטת הודעות
אני שומעת את ההודעות האלו דרך שלוחת הניהול בטלפון
והוא משמיע לי רק 100 הודעות ולא יותר
זה נראה לי איזה הגדרה קטנה שאני לא מוצאת איפה היא נמצאת

• הוסף לסימניות
זו שלוחה רגילה של הקלטת הודעות
אני שומעת את ההודעות האלו דרך שלוחת הניהול בטלפון
והוא משמיע לי רק 100 הודעות ולא יותר
זה נראה לי איזה הגדרה קטנה שאני לא מוצאת איפה היא נמצאת
לא בדקתי דרך המחשב, אלא דרך הטלפון .

יש 3 אפשרויות לקבל הודעות ממאזינים.

לדוגמא בחרתם ששלוחה 1 > 5 (15) תיהיה להקלטת הודעות של מאזינים.

נכנסים למערכת ולניהול (סיסמה וכו')
להקיש 2
להקיש את השלוחה 5*1 וסולמית
להקיש 9 ולהקשיב בסבלנות....

אפשרות 1. תא קולי רגיל המוגבל 100 הודעות - 011
אפשרות 2. תא קולי ללא הגבלת הודעות - 022 (וקבלה במייל)
אפשרות 3 הקלטות מאזינים לאותה השלוחה או לשלוחה אחרת. 004

לכאורה כנראה אצלכם זה מוגדר 011
ואתם צריכים לבחור ב022
או ב004 ולבחור שלוחה אחרת שלשם יגיעו הודעות ויהיה חסום עם סיסמה שתבחרו.

ואגב אם המייל שלכם מוגדר במערכת אז גם בהגדרה 011 וגם בהגדרה 022 ההודעה תגיע למייל.

בתקוה שעזרתי משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת