כללי 20 שעות עבודה של תיקונים

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה ויעוץ-דחוף:

לפני זמן מה עיצבתי חוברת 48 עמ',
השבוע פנו אליי כדי להוציא מהדורה שניה והיו המון תיקוני הגהות,
שינויים ותוספת של 16 עמ'

היה המון עבודה הכל לקח כ-20 שעות עבודה!!
והם עוד רצו את תוך יומיים ככה שזה היה עבודה ממש בלחץ..

ת'אמת לא סיכמתי איתם מחיר,
כמה אני כבר יכולה לבקש על זה??
נניח לפי 50 לשעה זה יוצא 1000 שקל!!

זה הגיוני לדרוש את זה או שהגזמתי ואני צריכה להוריד מחיר לכל שעת עבודה???
בבקשה -תקדישו כמה שניות לענות לי זה די חשוב..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי נראה הגיוני בהחלט. יש כאלה שהיו לוקחים יותר.

• הוסף לסימניות
הגיוני בהחלט! יש אנשים אבל ש-1000 נשמע להם הרבה... אז בשביל שלא יבהלו אני אומרת להם 960

• הוסף לסימניות
אני גם יושבת כבר יומיים רצוף (עד כמעו 6:30 בבוקר) על עבודה דחופה
נראה לי צחוק לא לישון בלילה, לדחות מטלות והתחייבות אחרות קודמות
ולקבל על זה 50 ש"ח לשעה... רק בגלל שלהם זה דחוף ובסוף עוד ישמע להם ישמע יקר...
לדעתי, כמה שהיית מרויחה לשעה בכל עבודה אחרת, כך תקחי גם עכשיו.
לא מתאים להם, שילכו למישהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;799322:
אני גם יושבת כבר יומיים רצוף (עד כמעו 6:30 בבוקר) על עבודה דחופה
נראה לי צחוק לא לישון בלילה, לדחות מטלות והתחייבות אחרות קודמות
ולקבל על זה 50 ש"ח לשעה... רק בגלל שלהם זה דחוף ובסוף עוד ישמע להם ישמע יקר...
לדעתי, כמה שהיית מרויחה לשעה בכל עבודה אחרת, כך תקחי גם עכשיו.
לא מתאים להם, שילכו למישהו אחר.

כן, הבעיה היא שהם לא בדיוק יכולים ללכת למשהו אחר כי אני כבר התחלתי את העבודה הזו,
הקובץ המקורי אצלי, ומה עם פונטים..
והלקוח לא תמיד מסוגל להבין איך עבודת תיקונים מגיע כמעט לסכום של העבודה עצמה וזו גם בעיה,

ושלא יגיד שאני מנצלת את העובדה שהוא תלוי בי ועוד כהנה מחשבות שעוברות בראש.. ואולי הבעיה באמת אצלי, אני תמיד מפחדת להתפס בעיני הלקוח כ''יקרנית'' יתר על המידה, והמצפון עובד שעות נוספות.. אולי אני לא הוגנת כלפי הלקוח .. ואולי אני באמת מגזימה..
בשביל זה יש את הפורום :)- שתמיד נותן לך לצאת בהרגשה שאת כן בסדר.. :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה לא תמיד פשוט, אבל תעריכי את העבודה שלך מול הלקוח! אל תתביישי לומר ששעת תיקונים ברגיל היא 70 ש"ח, ובלחץ - 90 ש"ח (וזה עם קצת הוזלה).
כשלקוח אומר "יש לי רק כמה תיקונים, ואני ממש מצטער להקשות". תאמרי "אין שום בעיה! אבל כל שעת תיקונים 80 ש"ח" - את/הבעל/הילדים הם הראשונים מול העיניים (משפט של אמא שלי...), ועם כל הרצון הטוב להתחשב בלקוח ולעשות טוב ליהודי, תעשי טוב גם לעצמך ולמשפחה!
גם לי זה קרה לפעמים, ובתחילה התביישתי, עד שהבנתי שכמו שסאנדיסק מוכרת נגן ולא מתנצלת על כך שאפילו שהחומר עולה כמה גרושים היא מוכרת אותו בפי 40, כי יש עובדים, ויש משלוח ויש ויש, וגם יש מושג שנקרא - להרוויח, כך גם אנו כמעמדים/מעצבים או משהו אחר לא צריכים להתבייש. לומר בנחת, אבל באופן ברור ולא מעורפל כמו "שעת תיקונים זה בערך 40 - 60 ש"ח לשעה"!!!

• הוסף לסימניות
יודעת מה, אם באמת מבחינה מצפונית לא שקט לך בלב, ולא נעים לך לייקר את העבודה, תני לו את המספר שלי, תאמרי לו שאת הפונטים תעבירי אלי וכו' וכו', ושיקבל ממני הצעת מחיר, ומעוד כמה מהפורום, מהר מאוד הוא יבין שככה זה בגרפיקה, ויחזור...

אני לא צוחק, אני רציני!

054-3380904.

• הוסף לסימניות
איך אומרים פה תמיד: אם היית מסכמת מראש, היית פותרת הרבה בעיות...

• הוסף לסימניות
50 לשעה כשמדובר בעבודה בלחץ זה לא הרבה בכלל, מצפונך לא אמור לנקוף אותך בכלל...

• הוסף לסימניות
לא יקר בכלל כמו שאמרו כולם פה, אבל אני מבינה אותך מאד שקשה לך לבקש (את חוצניקית במקרה?)

בשבילי הצד הפחות נעים בגרפיקה זה כששואלים: כמה זה יעלה לי? זה נכון מה שאתם אומרים שעבדתי שעות רבות ובזבזתי זמן וכו. וכו. אבל תכלס לא נעים! וקל וחומר כשמדובר במכרים או קרובי משפחה ל"ע.

מה לעשות? זה חלק חשוב מהעבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה