קופת גמל להשקעה 200,000 ש"ח - הפקדה לגמל + הלוואת בלון: מכירים את השטח?! איפה הייתם עושים את זה?

• הוסף לסימניות
יש לי כעת 200,000 כש-160,000 מתוכם אני אמור לשלם למישהו בימים הקרובים,
אני מעוניין כעת:
1. להפקיד את כל הסכום לגמל להשקעה,
למסלול הכי סולידי כספית וכדו',
2. לקבל הלוואת בלון על 80%,
3. לשלם עם הכסף הזה למי שאני צריך,
4. לקבל החלטה מושכלת ברוגע לאיזה מסלול להעביר את הכסף / או לחילופין למשוך בחזרה את כל הכסף אם אגיע למסקנה שזה לא כדאי בטיימינג הזה.

אשמח למידע ממי שמכיר את השטח אצל חברות הביטוח:
א. באיזה חברה זה יילך הכי מהר, גם הקמת הקופה וגם שיחרור הכסף כהלוואה,
ב. באיזה מסלול להפקיד אותו בינתיים [סולידי כנ"ל],
ג. מה קורה עם הסכום שמעבר לתקרת המקסימום להפקדה [וההלוואה עליו],
ד. תובנות והרהורים נוספים על המהלך...

• הוסף לסימניות
אני מעוניין כעת:
4. לקבל החלטה מושכלת ברוגע לאיזה מסלול להעביר את הכסף / או לחילופין למשוך בחזרה את כל הכסף אם אגיע למסקנה שזה לא כדאי בטיימינג הזה.

1 2 סותרים, כי בכספית, העלות של הריבית תהיה יותר מהרווח.

אלא אם זה לא מדוייק אז תפקיש ב'מסלול כללי' (נחשב בהגדרתם סולידי) ותמשוך הלוואה כנדם 80% 160,000 כדי לשלם למישהו.

• הוסף לסימניות
1 2 סותרים, כי בכספית, העלות של הריבית תהיה יותר מהרווח.

אלא אם זה לא מדוייק אז תפקיש ב'מסלול כללי' (נחשב בהגדרתם סולידי) ותמשוך הלוואה כנדם 80% 160,000 כדי לשלם למישהו.
אני יודע שעלות הריבית תהיה גבוהה מהרווח,
העניין שלי הוא כפי שהדגשתי לקבל בהמשך החלטה ברוגע להיכן להפקיד לטווח ארוך או בכלל למשוך לגמרי אם אגיע למסקנה שזה לא כדאי כעת.
אני פשוט רוצה בימים הבודדים האלו שהכסף אצלי להפקיד ולמשוך הלוואה ואח"כ להחליט מה הלאה ביישוב הדעת.
@השקעות R הון @מקצועי בלבד @ה. שלמה עזרתכם אולי?

• הוסף לסימניות
אני יודע שעלות הריבית תהיה גבוהה מהרווח,
העניין שלי הוא כפי שהדגשתי לקבל בהמשך החלטה ברוגע להיכן להפקיד לטווח ארוך או בכלל למשוך לגמרי אם אגיע למסקנה שזה לא כדאי כעת.
אני פשוט רוצה בימים הבודדים האלו שהכסף אצלי להפקיד ולמשוך הלוואה ואח"כ להחליט מה הלאה ביישוב הדעת.
@השקעות R הון @מקצועי בלבד @ה. שלמה עזרתכם אולי?
לדעתי במגדל דרך סוכן ישיר
שים לב! שלא תוכל להעביר למסלול מנייתי כשיש שיעבוד של 80%

• הוסף לסימניות
אני מעוניין כעת:

תפנה לסוכן ביטוח.
זה שירות שהם נותנים.

• הוסף לסימניות
שים לב! שלא תוכל להעביר למסלול מנייתי כשיש שיעבוד של 80%
בכמה אחוזים כן?
ובכל אופן אוכל למשוך את הסכום הזה ולפרוע חלק מההלוואה, נכון? או שלא ניתן לפרוע חלקית?
תפנה לסוכן ביטוח.
השאלה היא בעיקר אצל איזה חברה זה הולך הכי טוב ומהר [יש כאלה שנותנים ריביות יותר טובות / סכומים יותר גדולים / לוקח פחות זמן]
או שאולי כדאי לפנות לסוכן חיצוני שעובד עם כמה חברות, והאם זה לא לוקח יותר זמן לעומת סוכן מהחברה?

• הוסף לסימניות
השאלה היא בעיקר אצל איזה חברה זה הולך הכי טוב ומהר [יש כאלה שנותנים ריביות יותר טובות / סכומים יותר גדולים' לוקח פחות זמן]
או שאולי כדאי לפנות לסוכן חיצוני שעובד עם כמה חברות, והאם זה לא לוקח יותר זמן לעומת סוכן מהחברה?
סוכן ביטוח עושה את זה כל הזמן
ויתן לך מענה עדכני על כל השאלות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה