דרוש מידע 2000 ש"ח לדירה בירושלים לחג השבועות, מופקע?

• הוסף לסימניות
שאלתי מה התקציב שלה - ענתה שמאתיים שקל...
ממני פעם ביקשו דירה לשבת הגדול- לכמה משפחות ביחד.
לא היו מוכנים בשום אופן לפרט את הנתון הסודי של מספר הנפשות.
לא צריך להיות חכם גדול כדי לעשות חשבון ממוצע של חמש משפחות וממוצע ארבע- חמש נפשות למשפחה לפחות, כדי להבין בערך בכמה נפשות מדובר. אבל זה היה נורא נורא סודי.
אה, אלף שקל הם דווקא היו מוכנים לשלם.
אולי כדי לכסות חלקית את עוזרת הבית שתגיע אחר כך לשיקום חמץ.
לא הסכמתי לתת, העדפתי להישאר שם בעצמי. מוזר.

• הוסף לסימניות
ממני פעם ביקשו דירה לשבת הגדול- לכמה משפחות ביחד.
לא היו מוכנים בשום אופן לפרט את הנתון הסודי של מספר הנפשות.
לא צריך להיות חכם גדול כדי לעשות חשבון ממוצע של חמש משפחות וממוצע חמש נפשות למשפחה, כדי להבין בערך בכמה נפשות מדובר. אבל זה היה נורא נורא סודי.
אה, אלף שקל הם דווקא היו מוכנים לשלם.
אולי כדי לכסות חלקית את עוזרת הבית שתגיע אחר כך לשיקום חמץ.
לא הסכמתי לתת, העדפתי להישאר שם בעצמי. מוזר.
גם לי עשו את זה
הם בקשו בהתחלה את הדירה בחינם, ואנחנו אמרנו שאנו שובתים בבית
טוב, אז נשלם לכם!
ובתור זוג דחוק הסכמנו לגלות מהבית בשבת
השאירו שטר של מאתיים שקלים, ושכנו פה עשר נפשות. כמובן שסך הנפשות היה סודי.
והטינופת שהאירו אחריהם שהרי הם שילמו היתה משהו שאין לתאר.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי האזור בי-ם! מאמינה שזה לא בפסגת זאב וכד'
אלה שגרים במקומות אטרקטיביים, לגמרי לוקחים בחשבון שהדירה תפרנס אותם בחגים..

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי האזור בי-ם! מאמינה שזה לא בפסגת זאב וכד'
אלה שגרים במקומות אטרקטיביים, לגמרי לוקחים בחשבון שהדירה תפרנס אותם בחגים..
אז הבאתי דירה בליל הסדר, ופעם ראשונה שגביתי תשלום (זול. זול משמעותית). אני גרה באזור מאד נחשב בירושלים, אבל ליל הסדר לא נוסעים לרבה, אלא להורים, ולא היה לי לב לקחת את מחיר המחירון. לקחתי כ-1/3 מהמחיר הנהוג כאן.
אבל הטירוף של ערב פסח, והצורך להשאיר דירה נקיה, מאובזרת, חפה מבדלי כביסה שהורדו מהחבל, פריסת מצעים ועוד...
שורה תחתונה - התשלום הועבר במלואו לנהג מונית שלקח אותנו להורי (לא הספקנו את האוטובוס בשל ארגון הבית שלא נגמר ). לפחות חזרנו לדירה מאורגנת ומסודרת

• הוסף לסימניות
יו
אז הבאתי דירה בליל הסדר, ופעם ראשונה שגביתי תשלום (זול. זול משמעותית). אני גרה באזור מאד נחשב בירושלים, אבל ליל הסדר לא נוסעים לרבה, אלא להורים, ולא היה לי לב לקחת את מחיר המחירון. לקחתי כ-1/3 מהמחיר הנהוג כאן.
אבל הטירוף של ערב פסח, והצורך להשאיר דירה נקיה, מאובזרת, חפה מבדלי כביסה שהורדו מהחבל, פריסת מצעים ועוד...
שורה תחתונה - התשלום הועבר במלואו לנהג מונית שלקח אותנו להורי (לא הספקנו את האוטובוס בשל ארגון הבית שלא נגמר ). לפחות חזרנו לדירה מאורגנת ומסודרת

אומנם כבר היה, אבל אני לגמרי חושבת שבמקרה כזה יכלת לבקש מהם להביא מצעים.
כשאני משכירה את הדירה לחגים, אני פורסת מצעים רק בחדר שינה, ובחדרי ילדים אני מניחה את המצעים בערימה יפה.
לא היו תלונות.
גם כביסה לא מקופלת אני מרכזת במרפסת השירות שלי.
מי שלא טוב לא, שלא יסתובב שם.

• הוסף לסימניות
יו

אומנם כבר היה, אבל אני לגמרי חושבת שבמקרה כזה יכלת לבקש מהם להביא מצעים.
כשאני משכירה את הדירה לחגים, אני פורסת מצעים רק בחדר שינה, ובחדרי ילדים אני מניחה את המצעים בערימה יפה.
לא היו תלונות.
גם כביסה לא מקופלת אני מרכזת במרפסת השירות שלי.
מי שלא טוב לא, שלא יסתובב שם.
כאחת ששוכרת באופן קבוע בחגים,
לא מפריע לי בכלל מצעים מקופלים שמחכים שאני אפרוס אותם
הפוך באיזה שהוא מקום זה מראה לי שמדובר במצעים שיצאו מכביסה....

מה כן חשוב לי מאד!!!-
שירותים, כיורים ,ומקרר
שלושה דברים שהניקיון שלהם הוא מאסט
היה לי פעם אחת שהדירה היתה מאד נקיה אבל בכיור היה שאריות של אוכל
ומבחינתי כל הדירה היתה גועל נפש בגלל זה
אין דבר יותר דוחה מלכלוך של אחרים
במקרר למשל - אני מצפה מבעלי הדירה שיפנו לנו מדפים לאוכל שלנו
אני לא אמורה לגעת באוכל של אחרים ולפנות לעצמי, זה דוחה!
עוד נקודה קטנה - לפנות את המגבות / פיג'מות מהדלת של האמבטיה
אמנם זה לא משהו שהורס לי את כל הדירה...
אבל כן קצת דוחה לסגור דלת של אמבטיה ולקבל ליטוף ממגבת שאנשים התקלחו בה וכו

ולגבי המחיר - אנחנו משלמים באזור ה 1500 ליומיים לדירה של 2 חדרים פחות או יותר
משהו באזור ה 4-5 מיטות

• הוסף לסימניות
לא משנה כמה כסף לקחו\נתנו די די די להשאיר דירות מסריחות!!
השקיעו, נתנו לכם, ניקו לכם, למה למה צריך לחזור לדירה ופשוט לבכות?
ולא לא שווה לא המאתיים, לא החמש מאות ולא האלף חמש מאות. זה מה שלמדנו.
לא משכירים דירות לזוגות עם ילדים, מקסימום תינוק, ורק ללינה לא לארוחות, ורק למישהו מוכר. ובמחיר מלא. (אא"כ זה משפחה..)
ולמה?
ככהה!!
אומנם יש זוגות מאלפים שלא הרגישו שמישהו היה, אבל! אתן דוגמא, פעם נתנו פה דירה דרך פרוג דווקא, הבטיחו להחזיר דירה נקיה, מוצ"ש חוזרים, כל המשחקים של הילדים מסריחים, חלק זרקו למטה לשכנים, שברו לנו שולחן אוכל חדש שהגיע אלינו יום לפני, הרצפה היתה שחורה מסריחה ועוד... הכסף היה בדיחה ביחס לנזק...וכששאלנו מה עם הנזק של השולחן התחמקו ואמרו שהיה שבור לפני.
בקיצור רק ממליצה לנותני הדירות לקחת הכל בחשבון.
ולכל המתיפיפים שאומרים אבל מה שילמנו...זה לא אומר שמותר לכם להרוס ללכלך ולגרום נזק. סתם לתשומת לב.

(סורי אם זה לא קשור ישירות לאשכול)

• הוסף לסימניות
מדובר פה בטירחה לא רגילה בהשארת הדירה
גם לארגן בית מאד מאד נקי
גם לשים כלי מיטה
והכל בזמן שצריך לארגן ילדים לתת להם ארוחות עד לזמן היציאה, לקלח להתארגן ליציאה עם מזוודות/חבילות/אוכל
ועוד להית כל החג/שבת במתח שנחזור לבית במצב טוב....
לא קל בכלל בכלל
(זה בעצם ברוב המקרים כסף מתגלגל, את הכסף שקיבלנו משלמים למשכירים בדירה שהלכנו אליה)
גם אני עושה את כל זה, כדי לעשות חסד ולתת למישהו את הדירה בשבת ללא תשלום...
(אני לא גרה בירושלים או במקום "נחשב", כולה עוזרת לשכנה...)
אז מצוין לעשות כסף אם אפשר. אבל המחירים המופרזים לא קשורים לטרחה, אלא לביקוש ואפשרות להשכיר...

• הוסף לסימניות
גם אני עושה את כל זה, כדי לעשות חסד ולתת למישהו את הדירה בשבת ללא תשלום...
(אני לא גרה בירושלים או במקום "נחשב", כולה עוזרת לשכנה...)
אז מצוין לעשות כסף אם אפשר. אבל המחירים המופרזים לא קשורים לטרחה, אלא לביקוש ואפשרות להשכיר...
יפה שככה את עושה חסד...(y)
אבל שהמחירים גבוהים זה לא שמנצלים אלא הרגשה שלא שווה כבר להשכיר פחות מזה...מנסיון אישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה