דרוש מידע 280 - בן ארי - עינית - 2022, מכבי

• הוסף לסימניות
מעוניינת לעשות משקפיים + בדיקה בבניברק, למספר בסביבות 3 עם צילינדר
איפה יוצא הכי זול ובדיקה אמינה? יותר חשוב לי האמינות של הבדיקה והאיכות של המשקף, אבל אם אפשר גם וגם.....
אשמח לשמוע מידע מבעלי ניסיון
(אשכולות קודמים שחיפשתי הם מסביבות 2017-2018)

• הוסף לסימניות
איפה יוצא הכי זול ובדיקה אמינה? יותר חשוב לי האמינות של הבדיקה והאיכות של המשקף, אבל אם אפשר גם וגם.....
מישהו?

• הוסף לסימניות
אופטיקה לייבוב
מקצוענים ביותר
צריך לחכות הרבה בתור- אבל שווה את המקצועיות והאמינות

• הוסף לסימניות
מכבי מגן זהב אין השתתפות במספרים האלו.
מכבי שלי 280 יצא יותר זול והאחרים לכאורה איכותיים יותר.
אך בסוף המשקפיים כולם מסין..

• הוסף לסימניות
@פרוגיסטר
לא כתבתם אם השאלה על משקפיים לילדים או למבוגרים,
עונה מהנסיון שלי לילד. וסליחה על האריכות.
האמת שאף פעם לא ערכתי בדיקות באופטיקה, כיוון שהלכנו פרטי לאופטומטריסט מומחה (אחרי שהלכנו למספר רופאים)
בגלל שהיה מדובר בבעיית מיקוד שצריך ממש לדייק במספר רצינו לעשות משקפיים אצל האופטומטריסט הפרטי, אך כמובן המחיר גבוה מאד ובמיוחד שמכבי נותנים חינם...
הפתרון שמצאנו היה לתת להם את המרשם שקיבלנו ולהזמין משקפיים בחינם, ואז אנחנו הולכים עם המסגרת לאופטיקה הפרטית ומחליפים עדשות. יוצא ששילמנו רק על עדשות (סכום נחמד של 300+)
אז לגבי בדיקה חכו שאנשים מנוסים יעדכנו, מה שאני יודעת ש280 הכי פחות מקצועי, עינית יש מישהי מומחית שכולם רוצים לבדוק רק אצלה, ובן ארי הכי מקצועיים מביניהם.
רק יכולה לציין שאחרי שעשינו משקפיים גם בעינית וגם ב-280, לא ממש אפשר לסמוך על הבחורים שעומדים בקופה ומודדים את המרחק בין העיניים, הפוקוס בכל עדשה לא היה מכוון כמו שצריך. במיקוד זה כמובן משמעותי מאד.
מבחינת איכות- שוב, 280 ועינית המשקפיים שממש חינם באיכות לא משהו, אבל הרבה פעמים האחריות מצילה,
ובן ארי יש סחורה איכותית יותר אבל אין כמעט מבחר במחירים הגיוניים (אפילו עם השתתפות של מכבי)
בגלל המחיר ב-280 רוב הסחורה אם לא כולה היא בחינם , ובעינית יש ממש מבחר גדול ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה