כללי 3 סקציות ללקוח

• הוסף לסימניות
לוגו "ליועץ משכנתאות"

מה עדיף
ומה אפשר לשפר?

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 644.8 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
1.
נקי יותר
הכיתוב בצד לא כ"כ קריא

• הוסף לסימניות
כל הלוגואים סובלים מעומס יתר רציני מאד.
תבחר/י אלמנט עיצובי אחד כדי לצאת ממנו לדרך. (אחד לכל לוגו)

• הוסף לסימניות
ה"טיפול אישי ומסור במשכנתא" מאד נעלם שם בתוך כל העומס וחשוב לתת לו את המקום שלו,
לפי דעתי לא שייך שזה יהיה ממש חלק מהלוגו אלא משפט נלווה שיבוא בהמשך -
לגבי הלוגו עצמו - הייתי הולכת על הכיוון של 2 עם עוד קצת ליטושים...
יפה מאד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
1 או 2.
טיפול אישי... זה סלוגן, לא קשור ללוגו...
ב2 צריך עוד טיפול היחס בין הסמל לשם... (אני ממליצה תמיד לקחת דף A4 להניח את הלוגו בערך בדף בצד בגודל שאמור להיות ואז את רואה שהטקסט כמעט לא נראה.... -כדאי לסדר שם את היחס.)
ב1 בעיגולים ניראים כמו פסיעה. (בהבטה ראשונה)

וסתם שאלה מה אמורה להביע הא' ההפוכה? תיחכום?

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על 2
לדעתי צריך פונט אחר עם פינותת עגולות מעט
האלמנט למעלה להקטין-או לקחת רק פינה אחת ואיתה לעבוד
בלי העיגול מסביב
ולשנות צבעים
הכיתוב בצד לא קריא זה יכול להתאים לתחתית הבלנק או משהו כזה
סליחה הביקורת הקטלנית
הצלחה

• הוסף לסימניות
הכי יפה ומתאים בעיני זה 1

• הוסף לסימניות
בעיני 2.עם מעט שיפורים.
להשכיב/למחוק את הטקסט שנמצא ב-90 מעלות
הייתי מצמצמת קצת את הרווחים בין האלמנטים.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה